Uncharted: Golden Abyss – PlayStation Vita îşi arată muşchii

| 19.09.2011
Uncharted: Golden Abyss – PlayStation Vita îşi arată muşchii

Vedeta de necontestat a ediţiei din acest an a vestitului târg japonez Tokyo Game Show a fost, fără urmă de îndoială, noua consolă portabilă a celor de la Sony – PlayStation Vita. Conform celor prezenţi la faţa locului, au existat opt standuri la care vizitatorii puteau încerca noul gadget Sony. În faţa acestora, s-au creat cozi imense, la care trebuia să aştepţi ore întregi pentru a avea ocazia să pui mână, pentru câteva minute, pe PlayStation Vita.

Unul dintre cele mai căutate jocuri a fost Uncharted: Golden Abyss, un titlu nou-nouţ al seriei care a făcut senzaţie pe PlayStation 3, special dezvoltat de studioul Sony Bend (care are la activ şi Resistance: Retribution pentru PSP) pentru noua consola portabilă Sony. În continuare, puteţi urmări câteva secvenţe de gameplay din Golden Abyss, acompaniate de comentariul lui John Garvin, scenarist şi regizor în cadrul echipei producătoare.

Uncharted: Golden Abyss este unul dintre titlurile de lansare ale PlayStation Vita, jocul urmând să fie lansat în Japonia în aceeaşi zi – 17 decembrie – cu noua consolă portabilă a celor de la Sony. Lansarea europeană va avea loc anul viitor, odată cu apariţia PlayStation Vita în teritoriile vestice.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News