Warcraft Arclight Rumble este noul joc de la Blizzard special conceput pentru mobile

Autor: Cosmin Aionita | 04.05.2022
Warcraft Arclight Rumble este noul joc de la Blizzard special conceput pentru mobile
Foto: Blizzard Entertainment

După cum au dezvăluit în urmă cu doar câteva luni, cei de la Blizzard Entertainment se pregătesc de lansarea unui nou joc Warcraft, de această dată conceput pentru dispozitivele mobile. Este vorba despre Warcraft Arclight Rumble, un joc „lesne de învățat, dar dificil de stăpânit”, ce promite să testeze abilitățile jucătorilor în ceea ce privește crearea unor armate în miniatură, necesare pentru a depăși provocările impuse de fiecare misiune.

Armatele vor fi realizate din eroi cunoscuți ai seriei Warcraft, ce luptă atât de partea binelui, cât și de cea a răului, implicați în tot felul de scenarii menite să testeze capabilitățile tactice ale jucătorilor. Totul grație unei noi mașinării din tărâmul Azeroth, un joc mecanic realizat de maeștrii ingineri gnomi, ce permite aducerea la viață a celor mai cunoscuți eroi sub formă de miniaturi.

Astfel, îți poți crea propriile colecții de miniaturi, dintre care se vor remarca așa-numiții lideri, precum Grommash Hellscream (căpetenia clanului Warsong) sau Jaina Proudmore, cărora li se vor alătura mini-unități de tipul trupelor, precum și vrăji puternice. Fiecare misiune single player din joc va propune câte un puzzle strategic unic, iar jucătorii vor fi nevoiți să se adapteze în timp real pentru a depăși aceste provocări.

Vor putea fi colecționate peste 60 de figurine din universul Warcraft, sub forma acestor miniaturi pline de viață, iar campania single player va însuma peste 70 de misiuni. Alternativ, Warcraft Arclight Rumble va putea fi abordat și în mod co-op sau, dimpotrivă, competitiv în modul PvP. Jocul va include dungeon-uri, precum și raid-uri special gândite pentru modul cooperativ.

Preînregistrările pentru a testa versiunea beta a jocului Warcraft Arclight Rumble sunt disponibile acum pe Android. Beta-ul va fi disponibil, în curând, și pentru dispozitivele cu iOS. Conform celor de la Blizzard Entertainment, Warcraft Arclight Rumble va necesita dispozitive de la iPhone 6S în sus (pe iOS) sau Samsung Galaxy S7 sau mai noi (pe Android).

Sursa: Blizzard Entertainment

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News