World of Warships: Legends, disponibil gratuit și pe dispozitivele mobile

Autor: Cosmin Aionita | 01.04.2024
World of Warships: Legends, disponibil gratuit și pe dispozitivele mobile
Foto: Wargaming

World of Warships: Legends, versiunea pentru console a jocului MMO de lupte navale World of Warships, este acum disponibil și pentru dispozitivele mobile, în mod gratuit, prin intermediul magazinelor Google Play Store (Android) și App Store (iOS).

Pentru a celebra lansarea pe noile platforme, World of Warships: Legends beneficiază de un nou event in-game numit Planet Crash, plin de conținut nou cum ar fi patru crucișătoare japoneze noi (disponibile în regim Early Access) și o nouă campanie de cinci săptămâni a cărei parcurgere va răsplăti jucătorii cu o navă premium pan-europeană (Tier VIII Premium battleship Karl XIV Johan).

Versiunea pentru mobile a jocului, atât pe Android, cât și pe iOS, a fost concepută pentru a oferi posibilitatea de a juca alături de sau împotriva utilizatorilor de pe consolele PlayStation și Xbox (crossplay), progresul comun fiind înregistrat pe toate aceste platforme (cross-progression). A fost implementată o schemă de control intuitivă, gândită special pentru ecranele tactile ale acestor dispozitive, fiind păstrate hărțile detaliate, sutele de modele de ambarcațiuni și efectele speciale.

World of Warships: Legends pentru mobile este disponibil acum, în mod gratuit, prin Google Play Store și Apple App Store.

Sursa: Wargaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News