Moment emoționant, cu un câine, petrecut în Watch Dogs 2: M-am simțit vinovat

Autor: Adrian Popa | 07.12.2021
Moment emoționant, cu un câine, petrecut în Watch Dogs 2: M-am simțit vinovat

Un jucător de Watch Dogs 2 a avut parte de un moment emoționant în timp ce îndeplinea o misiune în joc. El a povestit incidentul pe popularul grup r/gaming de pe Reddit.

Utilizatorul u/its_muh_username spune că a ucis accidental, în joc, un pieton, după ce l-a călcat cu un vehicul. Personajul respectiv își plimba în acel timp câinele. După ce bărbatul respectiv a murit, câinele, vizibil afectat de incident, s-a așezat lângă corpul lui neînsuflețit.

„Nu m-am simțit niciodată atât de vinovat pentru uciderea unui NPC (non-player character). Are un nume și toate cele…”, a scris el alături de o captură de ecran cu momentul respectiv.

Postarea a devenit virală, iar la momentul redactării articolului avea peste 72.500 de like-uri și peste 3.300 de comentarii.

Jocul Watch Dogs 2 arată chiar și salariul anual pe care îl avea victima: 51.500 de dolari. Această informație a dat naștere la multe discuții despre venituri și costul vieții în unele orașe, precum San Francisco, locul în care s-a petrecut incidentul virtual.

Ca o ironie, NPC-ul ucis în joc de u/its_muh_username era o persoană care își câștiga existența din faptul că ajuta oamenii să traverseze în siguranță străzile.

Jocurile video devin tot mai realiste și includ frecvent scene impresionante. Un jucător de Red Dead Redemption 2 a înregistrat un moment demn de National Geographic Wild sau BBC Earth în jocul dezvoltat de Rockstar Games.

El a surprins momentul când un urs este hărțuit, într-un peisaj înghețat, de trei lupi, cărora pare să le fi furat prada, o căprioară.

Sursa: Reddit / r/gaming

Citește și: O postare virală arată cât de departe a ajuns gamingul astăzi (FOTO)

Urmărește Go4Games.ro pe Google News