Noi dezvăluiri surprinzătoare despre Justin Roiland, omul asociat cu High on Life și „Rick and Morty”

Autor: Adrian Popa | 08.02.2023
Noi dezvăluiri surprinzătoare despre Justin Roiland, omul asociat cu High on Life și „Rick and Morty”

Justin Roiland s-a retras recent din studioul Squanch Games (dezvoltatorul High on Life), pe care l-a fondat împreună cu Tanya Watson, după ce a fost acuzat de violență domestică. El este și unul dintre creatorii serialelor „Rick and Morty” și „Solar Opposites”.

Necazurile nu s-au terminat pentru producătorul american. Acum, o anchetă a publicației The Hollywood Reporter sugerează că el este mult mai puțin important pentru proiectele cu care este asociat decât crede lumea.

Potrivit sursei citate, Roiland nu era atent la ce i se spunea și nu apărea la întâlniri importante. Cu unii colegi producătorul nu s-ar mai fi întâlnit în persoană de mulți ani. Dacă pe colaboratorii lui lipsa de disciplină și seriozitate îi deranja, directorii de mari companii cu care Roiland lucra au ajuns să accepte situația. Ei credeau, potrivit THR, că aceasta este o „excentricitate a unui geniu ciudat”.

Citește și: VIDEO: Michael Scott, din serialul „The Office”, comandă nava Normandy din jocul Mass Effect

Potrivit mai multor surse, în afară de prestațiile ca actor de voce, animatorul nu ar fi contribuit semnificativ din punct de vedere creativ la show-rile cu care este asociat. Această informație surprinde, deoarece multă lume crede că el este forța din spatele „Rick and Morty”.

Sursa citată scrie și că relația dintre Roiland și Dan Harmon, co-creatorul „Rick and Morty”, este una „înghețată”, de mulți ani.

Animatorul este suspectat că în 2020 a agresat și privat de libertate o femeie cu care se întâlnea. Mai mult, unele surse l-au acuzat de comportament inadecvat față de minori. El a fost concediat de canalul TV Adult Swim, care produce „Rick and Morty”. O altă mare companie care a rupt relațiile cu actorul de voce și producătorul este Hulu („Solar Opposites”).

Cel mai recent proiect de succes cu care este asociat Justin Roiland este jocul video High on Life, lansat în decembrie anul trecut.

Trailerul oficial al High on Life:

Foto: Profimedia Images, Steam, Adult Swim

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News