nOS, aplicația care transformă Nintendo Switch într-o mini tabletă

Autor: Adrian Popa | 30.01.2023
nOS, aplicația care transformă Nintendo Switch într-o mini tabletă

Nintendo Switch este o consolă portabilă gândită exclusiv pentru a rula jocuri video. O nou aplicație transformă, însă, dispozitivul într-o mini tabletă.

Numită nOS (new Operating System), aplicația permite folosirea Switch pentru o serie de activități care nu țin de gaming.

Aceasta adaugă un carnețel pentru notițe, o aplicație de tip Paint, un calculator, o aplicație de galerie și una de tip to-do pentru liste. Există chiar și un joc simplu. nOS nu include și un browser de internet.

Există opțiuni de personalizare astfel încât fiecare utilizator să își creeze propriul mini sistem de operare. Mai mult, utilizatorii pot face multitasking deschizând mai multe ferestre în același timp.

Citește și: Proiectul Switch Pro ar fi fost anulat pentru o consolă Nintendo complet nouă

Aplicația este disponibilă la prețul promoțional de 2 dolari până pe 16 februarie. După această dată prețul va crește foarte mult, ajungând la 40 de dolari.

Aplicația a fost dezvoltată de studioul și publisherul independent RedDeerGames. Firma a mai dezvoltat jocuri precum Syndrome, Space Tail, She Wants Me Dead sau Little Kong.

O altă lansare pentru Nintendo Switch care a atras atenția în aceste zile a fost cea a jocului GoldenEye 007, un remaster al legendarului titlu de Nintendo 64 care a debutat pe piață în 1997.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News