Nvidia GeForce Now: Abonamentul Priority are preț redus cu 40% pentru o perioadă limitată

Autor: Adrian Popa | 03.11.2022
Nvidia GeForce Now: Abonamentul Priority are preț redus cu 40% pentru o perioadă limitată

Nvidia oferă o reducere substanțială pentru abonamentul Priority din cadrul serviciului său de cloud gaming GeForce Now. Clienții care achiziționează pachetul pentru o perioadă de șase luni plătesc 30 de dolari în loc de 50, cât era până acum.

Reducerea este disponibilă pentru utilizatorii noi, dar și pentru cei actuali care folosesc abonamentul gratuit. Pot beneficia de ofertă și cei care plătesc lunar un abonament Priority, dacă trec la pachetul de șase luni.

Ce beneficii oferă Priority

Abonații la Priority beneficiază de sesiuni de gaming lungi de până la șase ore. După această perioadă sunt deconectați și trebuie să se conecteze din nou. Acest lucru poate fi făcut imediat, fără a fi necesară o perioadă de pauză.

Mai mult, utilizatorii pot seta rezoluția la maxim 1.080p, 60 fps. Calitatea graficii depinde, însă, foarte mult de cât de bună este conexiunea la internet. Pe scurt, cu Nvidia GeForce Now utilizatorii pot juca titluri pretențioase pe computere modeste, cu condiția să aibă internet stabil și rapid.

Pentru a putea face streaming de jocuri, utilizatorii trebuie să dețină titlurile respective pe una dintre platformele partenere, care sunt Steam, Epic Games Store și Origin. Există și destul de multe jocuri gratuite care pot fi accesate prin GeForce Now.

Serviciul Nvidia este disponibil pe o mulțime de platforme: Widows, macOS, Chrome OS, Android, iOS, iPadOS, Nvidia Shield, console portabile sau televizoare.

Piața de gaming în cloud atrage tot mai mulți jucători. Inclusiv BMW a anunțat că va include pe anumite modele de mașini, în 2023, un astfel de serviciu. Totodată, Netflix a anunțat că ia serios în considerare lansarea unui serviciu de gaming în cloud.

Această piață va ajunge la o valoare de 2,4 miliarde de dolari la sfârșitul acestui an, veniturile fiind mai mari cu 74% comparativ cu cele înregistrate în 2021, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare a pieței Newzoo.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News