O femeie și-a dat în judecată soțul care a bătut-o pentru că s-a jucat PUBG

Autor: Alex Manole | 27.07.2021
O femeie și-a dat în judecată soțul care a bătut-o pentru că s-a jucat PUBG
Foto: Shutterstock

Din păcate, în secolul 21 există încă oameni care își agresează fizic partenerii de viață. O femeie din Arabia Saudită și-a dat în judecată soțul pe motiv că acesta ar fi bătut-o pentru că s-a jucat PUBG și a refuzat să prepare cafea.

Femeia susține că bărbatul a lovit-o în repetate rânduri cu un agal (banda folosită pentru a păstra acoperământul arab pentru cap pe poziție). După incident, ea a fugit la locuința părinților, iar acum dorește să primească despăgubiri.

Victima a declarat că soțul ei nu o lasă să joace jocuri video, o activitate care îi face plăcere, deoarece acestea stau, potrivit lui, în calea îndeplinirii sarcinilor casnice. Femeia susține că ea face totul în casă și că se joacă doar în timpul liber.

PUBG, în centrul mai multor incidente conjugale

Tot ea spune că ultima dată soțul ei a bătut-o după ce i-a cerut să prepare cafea pentru el și prietenii lui. În acel timp, femeia se juca PUBG și a refuzat să îndeplinească cerința bărbatului.

În Arabia Saudită legea interzice agresarea soției. Amenda în astfel de cazuri este echivalentul a peste 13.000 de dolari. Bărbatul ar putea petrece chiar timp după gratii. Însă, înainte de a ajunge în instanță, astfel de cazuri trec pe la Biroul de Reconciliere, care încearcă să rezolve disputa dintre cei doi soți în afara sistemului de justiție.

Nu este prima dată când PUBG este în centrul unui scandal conjugal. O femeie din Malaezia, în vârstă de 22 de ani, a plecat de acasă pentru a trăi și juca PUBG cu un bărbat pe care l-a cunoscut, se pare, pe internet.

Sursa: Gulf News

CITEȘTE ȘI:

Țara în care 19 persoane au fost arestate pentru că jucau PUBG, titlu interzis de guvern

Un student de 21 de ani s-a sinucis după ce țara lui a interzis un joc

Urmărește Go4Games.ro pe Google News