Țara în care 19 persoane au fost arestate pentru că jucau PUBG, titlu interzis de guvern

Autor: Adrian Popa | 25.03.2021
Țara în care 19 persoane au fost arestate pentru că jucau PUBG, titlu interzis de guvern
Foto: Shutterstock

Poliția din India a arestat 19 persoane care au fost prinse în timp ce jucau PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) pe smartphone-uri.

Jocul a fost interzis anul trecut în statul asiatic alături de alte 117 aplicații din China, în magazinele virtuale App Store și Google Play. Decizia a fost luată după ce tensiunile dintre cele două state vecine și rivale au crescut în urma unui incident militar care a avut loc la graniță.

Printre cei reținuți, în orașul Rajkot din statul Gujarat, se numără șase studenți.

PUBG a dat naștere unor pasiuni puternice în India. Un student în vârstă de 21 de ani s-ar fi sinucis după ce jocul a fost interzis.

Tot în India, un adolescent a cheltuit, în iulie anul trecut, economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în PUBG. Băiatul de 17 ani a folosit conturile părinților pentru a face achiziții în joc, pentru el și prietenii lui.

Versiunile mobile ale jocului video, controlat de compania chineză Tencent, au depășit recent pragul de un miliard de descărcări în afara Chinei.

Mai mult, PUBG Mobile este jocul video mobil care a înregistrat cele mai mari venituri (2,6 miliarde de dolari) anul trecut, potrivit firmei Sensor Tower.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială Go4games de pe Facebook!

Sursa: Hindustan Times

CITEȘTE ȘI:

O femeie și-a părăsit soțul și copilul de 3 ani pentru a juca PUBG cu un bărbat

Krafton încearcă să readucă PUBG Mobile în India

Urmărește Go4Games.ro pe Google News