O mamă a trecut prin momente jenante după ce a vândut o consolă video cu ceva nedorit în cutie

Autor: Alex Manole | 24.11.2020
O mamă a trecut prin momente jenante după ce a vândut o consolă video cu ceva nedorit în cutie
Foto: Sara Foggo

O mamă a suferit un mic șoc după ce a vândut o consolă video Sega Mega Drive, pentru fiul ei, pe Facebook. Sara Foggo, în vârstă de 34 de ani și mamă a trei copii, a dat consola cu 25 de lire sterline.

Din neatenție, femeia a inclus în colet ceva ce nu trebuia să fie acolo. Este vorba despre un vibrator.

Consola a fost cumpărată de Shane Trotter, un colecționar. La doar 24 de ore după ce a livrat coletul, femeia a primit un mesaj de la cumpărător, cu care s-a întâmplat să aibă și o cunoștință comună.

Citește și FOTO: Cum (nu) împachetezi consola Wii a celui cu care te-a înşelat logodnica

Trotter i-a spus că a găsit un „iepure care sărea într-o șosetă” în cutie. Confuză, Sara nu și-a dat seama despre ce este vorba. Tânărul i-a trimis apoi o poză cu vibratorul. „Am încremenit, iar apoi nu mă mai puteam opri din râs. Lucruri din astea mi se întâmplă doar mie”, a declarat Foggo.

O consolă video mai ieftină decât surpriza din colet

Vibratorul, un model Rampant Rabbit, costă mai mult decât consola second hand. Dispozitivul are prețul de 45 de lire sterline. Femeia a declarat că îl câștigase la un concurs.

Sara este fericită că nu i-a vândut consola unui copil. „Imaginați-vă cum ar fi fost ca un copil să deschidă cadoul în ziua de Crăciun sperând să joace Sonic și acolo este un mare Rampant Rabbit de 25 cm, cu coada care i se învârte”, a glumit ea.

Sursa: Daily Mirror

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii