O vedetă de pe Twitch le-a cerut fanilor să nu-i mai doneze atât de mulți bani

Autor: Adrian Popa | 06.11.2020
O vedetă de pe Twitch le-a cerut fanilor să nu-i mai doneze atât de mulți bani
Foto: captură din video

Imane „Pokimane” Anys, una dintre cele mai populare vedete de pe Twitch, le-a cerut fanilor de pe platforma de streaming să nu îi mai doneze atât de mulți bani.

Tânăra a declarat că nu mai dorește să primească sume mari de bani de la cei care o urmăresc. Astfel, oamenii nu pot dona mai mult de 5 dolari pe canalul ei de Twitch.

Citește și: Motivul pentru care femeile dintr-o ţară cumpără telefoane Nokia vechi. Nici nu bănuiești la ce le folosesc în secret

Pokimane i-a îndemnat pe fani să dea bani altor streameri sau unor fundații, care au mai multă nevoie de ei.

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

„Vă mulțumesc că m-ați susținut până la punctul în care consider că orice mai mult decât atât nu este necesar”, a spus Anys. Pentru cei care au fost mai generoși, vă rog să susțineți canalele aflate în creștere, fundații sau să vă răsfățați pe voi înșivă”, a adăugat ea.

 

View this post on Instagram

 

back ❤️

A post shared by pokimane ❤ (@pokimanelol) on

„Chiar și când uneori oamenii îmi dau 20 de dolari, mă simt vinovată”, a explicat Anys.

Citește și: Amazon vrea să forțeze gamerii „toxici” să joace pe aceleași servere

Tânăra își permite să facă această mutare. În 2020 a încheiat un parteneriat cu Twitch pentru o sumă despre care se zvonește că este foarte mare, deși nu a fost făcută publică. Pokimane a atras și mai mult în acest an atenția după ce a participat la evenimentul organizat pe Twitch de Alexandria Ocasio-Cortez, membră a Camerei Reprezentanților din SUA.

Streamlabs, compania care a realizat sistemul prin care nu sunt permise donații mai mari de 5 dolari pentru Pokimane, a transmis că este prima dată când cineva i-a rugat să dezvolte o astfel de unealtă. În general clienții caută modalități pentru a face mai mulți bani.

Sursa: Polygon

Foto: Instagram/pokimanelol

Urmărește Go4Games.ro pe Google News