Astro Bot se întoarce pe PlayStation 5. Când va fi lansat noul joc

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2024
Astro Bot se întoarce pe PlayStation 5. Când va fi lansat noul joc
Foto: Sony Interactive Entertainment

Cel mai recent episod State of Play a reprezentat ocazia aleasă de Sony Interactive Entertainment pentru a anunța Astro Bot, noul joc al studioului Team Asobi. Cei de la Team Asobi și-au demonstrat deja măiestria în abordarea genului platformer prin precedentele lor titluri Astro Bot: Rescue Mission pentru PlayStation VR și Astro’s Playroom pentru PlayStation 5.

Noul Astro Bot va continua în aceeași direcție, promițând însă cea mai vastă aventură a roboțelului Astro de până acum. Acesta va călători în șase galaxii, însumând peste 80 de niveluri. Aflat în căutarea echipajului său pierdut, Astro va pilota Dual Speeder-ul său până la suprafața fiecărei planete, unde va traversa diferite medii de joc, precum pădurile luxuriante, plajele pline de nisip, vulcanii dezlănțuiți, o clepsidră imensă sau chiar frunzișul unui copac imens.

Pe parcursul acestei aventuri, Astro va avea la dispoziție peste 15 abilități noi, care vor profita de caracteristicile controller-ului DualSense, cum ar fi feedback-ul haptic și triggerele rezistive pentru a oferi experiențe de joc inedite.

Astro Bot
Foto: Sony Interactive Entertainment

De asemenea, Astro va fi nevoit să înfrunte peste 70 de tipuri de inamici, printre care și boși imenși ce-l vor aștepta la sfârșitul fiecărei galaxii. Producătorii promit că învingerea acestor boși va avea ca efect și dezvăluirea unor secrete neașteptate. Nu în ultimul rând, jocul va oferi și o serie de niveluri mai dificile, menite pentru a testa reflexele jucătorilor, în care moartea eroului principal va fi echivalentă cu reluarea nivelului de la zero.

Ca cireașă de pe tort, pe parcursul acestui joc nou, Astro se va întâlni cu numeroși “prieteni” din universul PlayStation, aceste personaje urmând să joace roluri mult mai importante de această dată.

Astro Bot
Foto: Sony Interactive Entertainment

Astro Bot va fi lansat pe 6 septembrie 2024, în exclusivitate pentru PlayStation 5.

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News