Crash Bandicoot 4: It’s About Time va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC

Autor: Cosmin Aionita | 10.02.2021
Crash Bandicoot 4: It’s About Time va fi lansat pe PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC

Pentru a sărbători cea de-a 25 aniversare a personajului Crash Bandicoot, Activision a dezvăluit că urmează să lanseze ediții next-gen ale celui mai recent titlu din serie – Crash Bandicoot 4: It’s About Time –, alături de versiuni pentru Nintendo Switch și PC ale acestui joc.

Mai întâi vor fi disponibile versiunile pentru console: pe 12 martie 2021, Crash Bandicoot 4: It’s About Time își va face apariția pe PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Edițiile pentru PS5 și Xbox Series X vor profita de capacitățile hardware crescute ale acestor console next-gen și promit rezoluție nativă 4K și un framerate de 60 de cadre pe secundă, alături de sunet surround tridimensional și timpi de încărcare mult mai rapizi. Nu în ultimul rând, versiunea pentru PlayStation 5 va oferi suport pentru feedback-ul haptic caracteristic controller-ului DualSense, dar și pentru card-urile de activități specifice interfeței acestei console.

Mai mult, dacă dețineți deja Crash Bandicoot 4: It’s About Time pentru PlayStation 4 sau Xbox One, veți avea access gratuit la ediția next-gen pentru PlayStation 5, respectiv Xbox Series X|S. De asemenea, salvările din edițiile pentru consolele precedente vor putea fi importate în cadrul versiunilor next-gen ale jocului.

Precomenzile pentru edițiile de Nintendo Switch și PC ale jocului Crash Bandicoot 4: It’s About Time sunt disponibile chiar acum, versiunea pentru PC urmând să fie publicată în exclusivitate prin intermediul Battle.net, la o dată ulterioară în cursul acestui an.

Continuarea trilogiei inițiale

Studioul Toys for Bob a adus un Crash cu un look actualizat, realizat însă în spiritul seriei, dar și cu o nouă atitudine. Călătorind în trecut, la finalul jocului Crash Bandicoot: Warped, Crash Bandicoot 4: It’s About Time începe fix după ce Dr. Neo Cortex, Dr. N. Tropy și Uka Uka sunt părăsiți pe o planetă îndepărtată.

După zeci de ani de încercări, cei trei reușesc să evadeze, deschizând un portal care îi poate transporta prin timp și spațiu. Tot ceea ce stă între ei și obiectivul lor de a domina universul este acum perechea de marsupiali de pe N. Sanity Island: Crash si sora acestuia, Coco.

Jucătorii descoperă pe parcursul jocului patru Măști Cuantice, gardienii spațiului și timpului, ce le oferă capabilitatea să modifice legile care guvernează universul și astfel să dobândească puteri speciale pentru a trece peste obstacole aproape imposibile. De asemenea, jucătorii au ocazia să parcurgă niveluri alături de alte câteva personaje îndrăgite, precum Dr. Neo Cortex, Dingodile sau Tawna, fiecare cu stilul său propriu de joc.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time va fi lansat pe 12 martie 2021, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S și Nintendo Switch. Jocul este deja disponibil pe PlayStation 4 și Xbox One, iar o ediție pentru PC își va face apariția mai târziu în cursul acestui an.

Crash Bandicoot 4

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News