Cuphead, fostul joc exclusiv pentru Xbox One, a fost lansat pe PlayStation 4

Autor: Cosmin Aionita | 29.07.2020
Cuphead, fostul joc exclusiv pentru Xbox One, a fost lansat pe PlayStation 4

Studio MDHR a făcut un anunț important în cadrul unui livestream susținut de jurnalistul Geoff Keighley: Cuphead, fostul titlu exclusiv pentru Xbox One, este acum disponibil și pentru consolele PlayStation 4.

Aflat în lucru încă din 2010 si lansat inițial în 2017, Cuphead a atras atenția în primul rând grației aspectului și stilului artistic ce amintesc de desenele animate ale anilor 1930. Pornit inițial drept un joc bazat pe confruntările cu diverși boși, fiecare cu un design ieșit din comun, Cuphead a primit susținerea celor de la Microsoft, producătorii alegând astfel să introducă şi secvențe clasice de platforming, precum și suportul pentru multiplayer cooperativ.

Iată că, la aproape trei ani de la apariția pentru Xbox One și PC, Cuphead este acum disponibil și pentru PlayStation 4, în format digital prin intermediul PlayStation Store, la un preț de 90 lei.

Nici fanii originali ai jocului de pe Xbox nu vor fi neglijați: versiunea pentru Xbox One a jocului Cuphead va primi un update gratuit ce va include o galerie de artwork-uri, comentarii de tip “behind the scenes” din partea producătorilor, precum și posibilitatea de a asculta melodiile de pe coloana sonoră a jocului.

Succes de proporții ce a atras atenția celor de la Netlfix

Din 2017 și până acum, jocul celor de la Studio MDHR a fost lansat, pe rând, pentru Xbox One, PC, Mac și Nintendo Switch, înregistrând vânzări de peste 6 milioane de exemplare.

Grație succesului înregistrat de joc și având în vedere stilul său artistic, adaptarea lui Cuphead într-un desen animat era următorul pas logic: Netflix și King Features Syndicate au dezvăluit viitorul serial animat The Cuphead Show!, bazat pe creația celor de la Studio MDHR.

Noul serial realizat de Netflix urmează să folosească același aspect caracteristic producțiilor animate din anii ’30, punând însă mai mult accent pe personajele și pe lumile imaginate de Studio MDHR, precum eroul Cuphead și Mugman, fratele acestuia.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News