Curse of the Sea Rats va fi lansat în 2021

Autor: Cosmin Aionita | 08.12.2020
Curse of the Sea Rats va fi lansat în 2021

Publisher-ul PQube și studioul Petoons Studio și-au anunțat colaborarea în vederea publicării jocului Curse of the Sea Rats, ce urmează să fie lansat în 2021 pentru PC (Steam), Nintendo Switch, PlayStation 4 și Xbox One. Pentru edițiile de PlayStation și Xbox sunt promise și optimizări speciale pentru atunci când jocul va fi rulat pe PS5 sau Xbox Series X|S.

Inițial, jocul a făcut subiectul unei campanii de finanțare pornite de Petoons Studio pe Kickstarter, ce a strâns peste 6000 de susținători, bugetul obținut constând în 1600% din fondurile la care producătorii sperau.

Pirați transformați în șobolani

Avem de-a face cu un nou side-scroller cu elemente de RPG ce pune accentul pe explorare. În 1777, lângă costa Irlandei, jucătorii vor intra în blana unui grup de marinari care sunt transformați în șobolani de o vrăjitoare-pirat. Aceștia vor încerca să-l salveze pe fiul amiralului și să rupă astfel blestemul.

Jocul promite o formulă de tip Metroidvenia, în care nu mai puțin de patru jucători vor putea aborda aventura în mod cooperativ, pe aceeași consolă, întruchipând cei patru eroi jucabili, fiecare cu propriile arme și upgrade-uri. Vor exista nu mai puțin de 11 obiective principale, ce vor putea fi abordate neliniar, în ordinea în care doresc jucătorii.

Producătorii promit un stil grafic caracteristic desenelor animate, cu culori vii, personaje bidimensionale desenate de mână, redate într-un fundal tridimensional, secvențe cinematice extinse și actori cunoscuți care vor da glas personajelor principale.

De altfel, cei de la Petoons Studio urmăresc ca, pe lângă joc, să lanseze o serie animată, benzi desenate și jucării bazate pe aventura din Curse of the Sea Rats.

Curse of the Sea Rats își va face apariția în 2021, în ediții pentru PC (Steam), Nintendo Switch, PlayStation 4 și Xbox One.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News