Hue, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 03.07.2020
Hue, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere, la fiecare sfârșit de săptămână, jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 9 iulie 2020, puteți revendica drept joc gratuit Hue, de la publisher-ul Curve Digital și studioul Fiddle Sticks. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Store Launcher.

Hue este un platformer cu elemente de puzzle și titlu adventure, în care poți schimba complet lumea de joc prin alterarea culorii fundalului.

Hue poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 9 iulie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/hue/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Trei jocuri gratuite săptămâna viitoare

Deși fusese promis tot pentru această săptămână drept joc gratuit, Conan Exiles nu se regăsește încă în oferta de pe Epic Games Store. În schimb, avem promisiunea că, începând cu weekend-ul viitor, vom avea parte de nu mai puțin de trei jocuri gratuite: Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition și The Escapists 2.

Killing Floor 2 este un first person shooter realizat de Twipwire Interactive, axat pe abordarea multiplayer co-op.

Lifeless Planet: Premier Edition este un action/adventure third person ce are la bază o poveste SF tradițională, precum și medii de joc realizate în spiritul titlurilor de adventură clasice.

The Escapists 2, de la Team17 și Mouldy Toof Studios, este un simpatic simulator de închisori, în care scopul jucătorului este de a ajuta anumiți condamnați să evadeze.

Jocurile Killing Floor 2, Lifeless Planet: Premier Edition și The Escapists 2 vor putea fi revendicate gratuit săptămâna viitoare, începând cu 9 iulie și până pe 16 iulie 2020, prin intermediul clientului Epic Games Store Launcher.

Între timp, Hue poate fi revendicat drept joc gratuit până pe 9 iulie, tot prin intermediul clientului Epic Games Store Launcher.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News