It Takes Two a depășit 1 million de exemplare vândute

Autor: Cosmin Aionita | 28.04.2021
It Takes Two a depășit 1 million de exemplare vândute
Foto: Electronic Arts

Hazelight Studios, echipa din spatele excelentului joc co-op It Takes Two, a anunțat, prin intermediul Twitter, că noua lor creație s-a vândut deja în peste 1 milion de exemplare. Este îmbucurător că această performanță a fost atinsă în doar o lună de zile de la apariția pe piață (It Takes Two fiind lansat pe 26 martie 2021), în condițiile în care doi utilizatori putea juca online cu un singur exemplar al jocului (prin intermediul sistemului Friend’s Pass integrat).

Un joc dedicat în exclusivitate modului cooperativ

It Takes Two este un titlu dedicat în exclusivitate modului co-op, fără a oferi o modalitate de joc single player. Jucătorii intră în pielea celor doi protagoniști, Cody și May, doi părinți aflați în pragul divorțului, transformați în păpuși de o dorință a fiicei lor și ajunși prizonieri într-o lume fantastică, plină de situații impredictibile.

Cei doi luptă pentru a reveni la normal, dar și pentru a-și salva relația tenstionată, și trec, pe parcursul jocului, prin numeroase provocări de gameplay. Fiecare nivel pune în valoare abilitățile comune ale celor doi eroi.

It Takes Two poate fi abordat co-op atât în mod local, pe aceeași consolă sau același PC, cât și online.

It Takes Two este disponibil acum, în versiuni pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (prin Origin și Steam).

Sursa: Hazelight Studios Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News