It Takes Two s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare

Autor: Cosmin Aionita | 21.06.2021
It Takes Two s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare
Foto: Electronic Arts

Hazelight Studios, echipa din spatele excelentei experiențe co-op It Takes Two, a anunțat, prin intermediul contului oficial de Twitter, că noul lor joc a depășit borna celor 2 milioane de exemplare comercializate la nivel mondial.

Această performanță a fost atinsă în mai puțin de trei luni de la apariția jocului pe piață (It Takes Two a fost lansat pe 26 martie 2021) și în condițiile în care doi utilizatori pot juca online cu un singur exemplar al jocului (prin intermediul sistemului Friend’s Pass integrat).

O experiență gândită exclusiv pentru modul cooperativ

It Takes Two este un titlu dedicat în exclusivitate modului co-op, fără a oferi o modalitate de joc single player. Jucătorii intră în pielea celor doi protagoniști, Cody și May, doi părinți aflați în pragul divorțului, transformați în păpuși de o dorință a fiicei lor și ajunși prizonieri într-o lume fantastică, plină de situații impredictibile.

Cei doi luptă pentru a reveni la normal, dar și pentru a-și salva relația tensionată, și trec, pe parcursul jocului, prin numeroase provocări de gameplay. Fiecare nivel pune în valoare abilitățile individuale ale celor doi eroi.

It Takes Two poate fi abordat co-op atât în mod local, pe aceeași consolă sau același PC, cât și online.

It Takes Two este disponibil acum, în versiuni pentru consolele PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (prin Origin și Steam).

Sursa: Hazelight Studios Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News