Jocul românesc Unbound: Worlds Apart a fost lansat pentru Steam, Epic Games Store și Nintendo Switch

Autor: Cosmin Aionita | 02.08.2021
Jocul românesc Unbound: Worlds Apart a fost lansat pentru Steam, Epic Games Store și Nintendo Switch
Foto: Alien Pixel Studios

După o perioadă de dezvoltare de aproximativ cinci ani, studioul românesc Alien Pixel Studios a lansat jocul Unbound: Worlds Apart, acesta fiind disponibil acum pentru PC (prin intermediul Steam și Epic Games Store) și Nintendo Switch (în format digital, prin intermediul Nintendo eShop).

Unbound: Worlds Aparts spune povestea micuțului Soli, eroul jocului ce beneficiază de abilitatea de a deschide portaluri către alte dimensiuni. Jocul își propune să fie un platformer atmosferic 2D, bazat pe puzzle-uri, dar și pe poveste. Situațiile dificile pot fi rezolvate cu ajutorul portalurilor deschise de Soli, ce afectează mediul înconjurător, legile fizicii sau comportamentul inamicilor și dezvăluie astfel noi metode de a progresa.

Unbound: Worlds Aparts a fost realizat cu ajutorul popularului Unreal Engine, echipa producătoare primind finanțare atât prin intermediul programelor desfășurate de Epic Games, cât și grație unei campanii Kickstarter de succes. Principalii membri ai echipei de la Alien Pixel Studios sunt Sergiu Crăițoiu, responsabil pentru programare și game design, Olga Ciob, care s-a ocupat de partea artistică, și Andrei Simion, programare și design.

Unbound Worlds Apart
Foto: Alien Pixel Studios

Disponibil acum, la prețuri promoționale, pe PC, Mac și Nintendo Switch

Unbound: Worlds Apart este acum disponibil prin intermediul Steam (pentru Windows, Linux și Mac), unde se bucură de aprecieri din partea jucătorilor (“Very Positive” la review-urile venite de la utilizatori). Pe Steam, jocul poate fi obținut la un preț promoțional de numai 16,99€, valabil la orice achiziție până pe 4 august 2021.

Pentru PC, Unbound: Worlds Apart este disponibil și prin Epic Games Store, la un preț promoțional de 65,44 lei (valabil până pe 3 august 2021, la ora 20:00).

Nu în ultimul rând, Unbound: Worlds Apart poate fi jucat și pe Nintendo Switch, jocul fiind oferit prin intermediul Nintendo eShop în schimbul a 16,99€ (preț promoțional valabil până la 3 august, inclusiv).

Unbound Worlds Apart
Foto: Alien Pixel Studios

Sursa: Steam, Epic Games Store, Nintendo eShop

Urmărește Go4Games.ro pe Google News