Surpriză de la Ubisoft: Prince of Persia: The Lost Crown, anunțat oficial

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2023
Surpriză de la Ubisoft: Prince of Persia: The Lost Crown, anunțat oficial
Foto: Ubisoft

În cadrul Summer Game Fest, Ubisoft a dezvăluit Prince of Persia: The Lost Crown, un nou joc al seriei, diferit de remake-ul Sands of Time. Vom avea parte de un platformer action/adventure plasat, după spusele producătorilor, într-un tărâm persan mitologic.

Jucătorii vor intra în pielea lui Sargon, un tânăr luptător, membru al unui grup de elită numit The Immortals. Aceștia sunt trimiși să-l salveze pe prințul Ghassan, prizonier în muntele Qaf, altădată un loc minunat, acum blestemat și plin de pericole. Sargon și tovărașii săi de arme vor descoperi că timpul în sine poate deveni un adversar de temut și că trebuie să restabilească echilibrul lumii pentru a-și atinge scopul.

Prince of Persia: The Lost Crown va avea o structură inspirată de titlurile din genul Metroidvania, cu mai multe locații de explorat, precum Citadel of Knowledge sau Hyrcanian Forest, toate inspirate de mitologia persană. Sargon va dobândi puteri de manipulare a timpului, precum și abilități unice, pe care le va putea folosi în lupte, pentru a rezolva puzzle-uri, găsi secrete sau rezolva quest-uri secundare.

Prince of Persia The Lost Crown
Foto: Ubisoft

Nu vor lipsi întâlnirile cu inamici de inspirație mitologică, boși imenși (cum ar fi Jahandar, gardianul citadelei) precum și capcane mortale. Toate acestea vor putea fi depășite folosind abilitățile de platforming ale eroului, precum și sistemul de luptă ce va permite executarea de combo-uri devastatoare.

Coloana sonoră din Prince of Persia: The Lost Crown, ce combina instrumentele tradiționale cu sonoritățile moderne, a fost creată de Mentrix, un compozitor de origine iraniană, alături de Gareth Coker.

Prince of Persia: The Lost Crown este dezvoltat de studioul Ubisoft Montpellier, urmând să fie lansat pe 18 ianuarie 2024, în versiuni pentru Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect). Jocul va fi inclus în abonamentele Ubisoft+ pe PC și Xbox.

Prince of Persia The Lost Crown
Foto: Ubisoft

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News