VIDEO: Peste 20 de minute de gameplay din Prince of Persia: The Lost Crown

Autor: Cosmin Aionita | 20.06.2023
VIDEO: Peste 20 de minute de gameplay din Prince of Persia: The Lost Crown
Foto: Ubisoft

Colegii de la Game Informer au publicat un clip ce prezintă peste 21 de minute de gameplay din Prince of Persia: The Lost Crown, jocul recent dezvăluit de Ubisoft la Summer Game Fest 2023. Ce puteți urmări în secvențele de mai jos reprezintă o înregistrare dintr-o versiune preliminară a jocului, iar deblocarea anumitor abilități speciale nu este similară cu ceea ce veți întâlni în varianta finală a jocului, așteptată la începutul anului viitor.

În Prince of Persia: The Lost Crown, jucătorii vor intra în pielea lui Sargon, un tânăr luptător, membru al unui grup de elită numit The Immortals. Aceștia sunt trimiși să-l salveze pe prințul Ghassan, prizonier în muntele Qaf, altădată un loc minunat, acum blestemat și plin de pericole. Sargon și tovărașii săi de arme vor descoperi că timpul în sine poate deveni un adversar de temut și că trebuie să restabilească echilibrul lumii pentru a-și atinge scopul.

The Lost Crown este un joc complet diferit de remake-ul Sands of Time și va avea o structură inspirată de titlurile din genul Metroidvania, cu mai multe locații de explorat, precum Citadel of Knowledge sau Hyrcanian Forest, toate inspirate de mitologia persană. Sargon va dobândi puteri de manipulare a timpului, precum și abilități unice, pe care le va putea folosi în lupte, pentru a rezolva puzzle-uri, găsi secrete sau rezolva quest-uri secundare.

Nu vor lipsi întâlnirile cu inamici de inspirație mitologică, boși imenși (cum ar fi Jahandar, gardianul citadelei) precum și capcane mortale. Toate acestea vor putea fi depășite folosind abilitățile de platforming ale eroului, precum și sistemul de luptă ce va permite executarea de combo-uri devastatoare.

Prince of Persia: The Lost Crown va fi lansat pe 18 ianuarie 2024, în versiuni pentru Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect).

Sursa: Game Informer

Urmărește Go4Games.ro pe Google News