VIDEO: Trine 5: A Clockwork Conspiracy are dată de lansare! Când îl vom juca

Autor: Cosmin Aionita | 25.07.2023
VIDEO: Trine 5: A Clockwork Conspiracy are dată de lansare! Când îl vom juca
Foto: THQ Nordic / Frozenbyte

După ce a fost dezvăluit în primăvara acestui an, Trine 5: A Clockwork Conspiracy a primit un nou trailer, THQ Nordic și studioul Frozenbyte dezvăluind și data de lansare a jocului: 31 august 2023! Cel de-al cincilea joc al seriei Trine va fi disponibil în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG).

Trine 5: A Clockwork Conspiracy va marca revenirea celor trei personaje principale ale seriei – vrăjitorul Amadeus, hoața Zoya și cavalerul Pontius (ale cărui abilități noi pot fi admirate în trailer-ul de mai sus) –, care vor avea de înfruntat un nou cuplu de eroi negativi. Producătorii promit cel mai consistent joc Trine din întreaga serie, cu 20 de niveluri realizate în detaliu, precum și puzzle-uri cu un nivel variabil de dificultate, în funcție de numărul de eroi implicați în respectiva sesiune de joc.

Mai mult, în Trine 5 vom avea parte de un nou sistem de quest-uri, precum și de bosi pe care va trebui să-i înfruntăm în batalii cu multiple faze. Cum am fost obișnuiți deja, jocul va putea fi abordat fie single player, fie co-op online sau local.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy va fi lansat pe 31 august 2023 în ediții pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC (prin Steam, Epic Games Store și GOG).

Sursa: THQ Nordic YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News