Producătorii de utilaje agricole, disperați să își introducă tractoarele în Farming Simulator

Autor: Adrian Popa | 27.03.2023
Producătorii de utilaje agricole, disperați să își introducă tractoarele în Farming Simulator
Tractor New Holland în FS22 (Foto: fs22.com)

Giants Software, dezvoltatorul popularului titlu Farming Simulator, este asaltat cu cereri de la producătorii de utilaje agricole care doresc ca tractoarele și echipamentele lor să fie introduse în joc, potrivit publicației The Guardian.

„La început trebuia să le cerem producătorilor permisiunea pentru a-i include în joc”, a declarat Wolfgang Ebert, director de marketing al companiei din Elveția. „Astăzi trebuie să ne gândim pe cine putem integra și ce beneficiu aduce pentru joc – avem multe, multe mărci care așteaptă să fie incluse”, a continuat el.

De exemplu, producătorul finlandez Valtra a anunțat noile sale tractoare chiar în ziua în care acestea au fost adăugate în Farming Simulator 2022.

Giants Software spune că poate include aproximativ 500 de piese de echipamente agricole în fiecare nouă versiune a jocului. Producătorii doresc să fie în Farming Simulator deoarece foarte mulți jucători sunt fermieri în viața reală.

Citește și: Febra simulatoarelor continuă: Magnet Fishing Simulator îți va permite să pescuiești cu magneți neodim

Jocul, care este foarte realist, a devenit o unealtă valoroasă care le permite agricultorilor să testeze utilaje și echipamente înainte de a le cumpăra. De aceea, marile mărci pun la dispoziția dezvoltatorilor jocului detalii tehnice avansate ale produselor, pentru ca acestea să fie redate virtual cât mai fidel.

În Farming Simulator, jucătorii încep cu un hambar, echipamente de bază și o bucată de teren. Ulterior plantează cereale sau legume, își extind ferma și cumpără vehicule și tehnologii mai avansate.

Jocul celor de la Giants Software nu este important doar pentru producătorii de utilaje agricole și fermieri. Titlul are fani mulți și în afara acestor domenii. Nu multă lume știe faptul că există competiții de eSports dedicate Farming Simulator.

Sursa: The Guardian

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News