PUBG Mobile face o nouă victimă în țara în care a devenit o obsesie: Un adolescent și-a ucis mama

Autor: Adrian Popa | 08.06.2022
PUBG Mobile face o nouă victimă în țara în care a devenit o obsesie: Un adolescent și-a ucis mama
Foto: Profimedia Images

Un adolescent de 16 ani din statul indian Uttar Pradesh și-a împușcat mortal mama care nu l-a mai lăsat să joace PUBG Mobile.

Incidentul s-a petrecut după ce cei doi s-au certat din cauza jocului. Adolescentul și-a ucis mama duminică dimineața cu revolverul tatălui său, pe care bărbatul îl deținea în mod legal. Corpul femeii a fost descoperit abia peste două zile. Pentru a acoperi mirosul provenit de la cadavru, băiatul a folosit un odorizant de cameră, transmite NDTV.

Sora de 9 ani a adolescentului a declarat la poliție că acesta a amenințat că o ucide și pe ea dacă spune cuiva despre incident.

„Marți, după ce mirosul corpului care se descompunea a devenit sever, băiatul l-a informat pe tatăl lui despre incident. Tatăl a chemat vecinii, care au anunțat poliția”, a transmis Qasim Abidi, reprezentant al poliției din orașul Lucknow.

Citește și: O femeie și-a dat în judecată soțul care a bătut-o pentru că s-a jucat PUBG

Tatăl suspectului este militar și este staționat în Bengalul de Vest.

Inițial, adolescentul i-a spus bărbatului că mama lui a fost ucisă de un electrician care a trecut pe la casa lor. El a repetat povestea în fața polițiștilor, dar ancheta ulterioară a scos la iveală adevărul. Băiatul a recunoscut totul în timpul interogatoriului.

PUBG Mobile a provocat mai multe incidente în India, țara în care a devenit o obsesie națională. La un moment dat jocul a fost interzis. Un student în vârstă de 21 de ani s-ar fi sinucis din această cauză. Alți 19 tineri au fost arestați pentru că au jucat titlul pe ascuns.

Tot în India, un adolescent a cheltuit economiile familiei, echivalentul a peste 21.000 de dolari, în acest joc.

Înainte să fie interzis în India, jumătate dintre jucătorii activi de PUBG Mobile proveneau din această țară.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News