Grow Home, disponibil acum prin Steam

Autor: Cosmin Aionita | 05.02.2015
Grow Home, disponibil acum prin Steam

Ubisoft a anunţat că Grow Home, joculeţul experimental creat de o echipă formată din doar opt oameni din cadrul studioul Reflections, este disponibil acum, pentru PC, prin intermediul Steam.

În Grow Home, jucătorii au ocazia să-l întruchipeze pe BUD (Botanical Utility Droid), un roboţel naiv, aflat la nivelul de înţelegere a unui copil, trimis într-o misiune specială: explorarea galaxiei în căutarea unei anumite specii de plantă. Această plantă este unica capabilă să oxigeneze planeta de pe care provine simpaticul BUD.

Acest tip de plantă, numit Star Plant, creşte fără oprire, întregul gameplay din Grow Home fiind conceput în jurul ideii de a escalada această plantă. Jucătorii pot controla independent cele două braţe ale roboţelului BUD, acestea fiind capabile să se agaţe de orice suprafaţă din lumea de joc. Acţiunea se desfăşoara într-un mediu deschis, unde jucătorii sunt liberi să exploreze numeroase insule sau caverne ascunse, în căutarea plantei, dar şi a unor cristale speciale, cei îi pot conferi noi abilităţi micuţului BUD.

Grow Home este disponibil exclusiv pentru PC, prin intermediul Steam, la preţul de 7,99€.

Grow Home

Urmărește Go4Games.ro pe Google News