Snake Pass, joc gratuit oferit de Humble Bundle

Autor: Cosmin Aionita | 12.06.2020
Snake Pass, joc gratuit oferit de Humble Bundle

Deși eclipsați în ultima vreme de Epic Games Store, cei de la Humble Bundle continuă, la rândul lor, să ofere periodic jocuri gratuite. De această dată, cei care aleg să se încrie pe lista de abonați la newsletter-ul companiei urmează să primească drept joc gratuit pentru PC Snake Pass de la Sumo Digital. Pentru a descărca Snake Pass gratuit, urmați acest link și apăsați butonul “Get The Game”. Acesta va fi livrat sub format unui cod de activare pentru Steam (Windows PC).

Un platformer 3D cu personalitate

Snake Pass este un platformer 3D cu elemente de joc puzzle, în care jucătorii îl întruchipează pe șarpele Noodle, ce beneficiază de ajutorul și sfaturile amicului său, păsăroiul Doodle.

Acțiunea din Snake Pass are loc în jungla fictivă Haven Tor, pe parcursul a nu mai puțin de 15 niveluri, împărțite în patru “lumi” de joc: prima are jungla ca tematică, în a doua apa este elementul central, a treia lume este invadată de râuri de lavă, în timp ce simpaticul Noodle trebuie să înfrunte vârtejurile în cea de-a patra lume.

Stilul artistic și grafica prietenoasă fac din Snake Pass un joc potrivit și pentru cei mici.

Cerințele de sistem pentru Snake Pass sunt, de asemenea, destul de accesibile:

  • OS: Windows 8/10 (64-bit)
  • Processor: Intel Core i5-750 2.68GHz / AMD II x4 945 3.0GHz
  • Memorie RAM: 4 GB
  • Video: NVIDIA GeForceGTX 560 2GB / AMD Radeon 6870 HD 2GB
  • DirectX: versiunea 11
  • Stocare: 5 GB disponibili

Grăbiți-vă însă: Snake Pass nu va mai fi disponibil ca joc gratuit pe Humbe Store decât pentru încă 2 zile și 6 ore (de la publicarea acestui articol)!

Sursa: Humble Bundle

Urmărește Go4Games.ro pe Google News