Epic Games iţi returnează o parte din bani cheltuiţi pe Epic Games Store. Care sunt condiţiile pentru a primi banii înapoi

Autor: Cosmin Aionita | 18.05.2020
Epic Games iţi returnează o parte din bani cheltuiţi pe Epic Games Store. Care sunt condiţiile pentru a primi banii înapoi

Se pare că Epic Games Store a început să ofere înapoi o parte din banii cheltuiţi de clienţi pe jocurile comercializate la preţ complet ce fac sau au făcut însă parte dintr-o promoţie.

Deşi Epic Games nu a anunţat încă oficial această facilitate, compania a început să trimită mail-uri cu acest anunţ celor care au achiziţionat jocuri la preţuri complete înainte de startul campaniei Epic Mega Sale, ce oferă numeroase titluri la preţuri reduse, precum şi vouchere de reduceri suplimentare.

Un astfel de exemplu este cel al lui Joshua Boggs, cofondatorul Studio Mayday, acesta primind un astfel de mesaj ce informează că “preţul pentru unul dintre jocurile pe care le-aţi achiziţionat recent a fost scăzut, aşadar vă returnăm fondurile aferente acestei diferente de preţ”.

Aceasta nu ar fi singura decizie pro-clienţi pe care Epic Games a luat-o în ultima vreme. Spre exemplu, la începutul anului, termenii şi condiţiile pe care utilizatorii Epic Games Store trebuie să le accepte pentru folosi acest serviciu au fost modificate pentru a scoate în evidenţă nouă politică de returnare a banilor.

Astfel, dacă utilizatorii nu sunt mulţumiţi de un anumit joc achiziţionat prin intermediul Epic Games Store şi nu l-au rulat pentru mai mult de două ore, iar de la momentul achiziţiei nu s-au scurs mai mult de două săptămâni, pot cere returnarea banilor. De asemenea, clienţilor Epic Games Store nu le mai este impusă o limită a acestor “refund”-uri: le pot solicita pentru oricâte jocuri doresc, dacă îndeplinesc condiţiile menţionate mai sus. Înainte de această modificare, era permisă returnarea banilor pentru numai două jocuri achiziţionate pe durata unui întreg an.

De asemenea, încă de la apariţia acestei platforme, Epic Games Store şi-a făcut un obicei din a oferi, la fiecare sfârşit de săptămână, unul sau mai multe jocuri gratuite. Spre exemplu, până pe 21 mai 2020, puteţi descărca gratuit Grand Theft Auto V pentru PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News