Tetris Effect va fi lansat şi pentru PC prin intermediul Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 17.07.2019
Tetris Effect va fi lansat şi pentru PC prin intermediul Epic Games Store

Tetris Effect, jocul-hit al anului trecut de pe consolele PlayStation 4, va fi lansat foarte curând şi într-o versiune pentru PC, ce va fi disponibilă, în exclusivitate, prin intermediul Epic Games Store.

Ediţia pentru PC a Tetris Effect va sosi alături de toate adiţiile aduse clasicului joc de tip puzzle din varianta pentru PlayStation 4, inclusiv suportul opţional pentru VR, urmând să fie compatibilă cu headset-urile Oculus Rift, cât şi cu cele din gama HTC Vive.

În plus, versiunea pentru PC a jocului Tetris Effect va oferi suport pentru rezoluţii înalte (precum 4K), ba chiar şi pentru rezoluţii şi framerate complet deblocate, texturi mai bune, efecte de particule îmbunătăţite, precum şi suport pentru monitoarele ultra-wide.

Tetris Effect va fi disponibil, pentru PC, prin intermediul Epic Games Store, începând de săptămâna viitoare. Cei care aleg să plaseze o precomandă sau să achiziţioneze jocul în primele două săptămâni după apariţie vor beneficia de o reducere de preţ (26,39€ în loc de 32,99€) şi câteva bonusuri digitale, precum wallpapere 4K şi o selecţie de şapte piese extrase de pe coloana sonoră a jocului.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News