Razer merge pe urmele dbrand și lansează skin-uri pentru electronice

Autor: Adrian Popa | 23.06.2023
Razer merge pe urmele dbrand și lansează skin-uri pentru electronice

Producătorul de laptopuri, accesorii și periferice de gaming Razer a lansat propria sa linie de skin-uri personalizate pentru electronice. Compania intră pe o piață dominată, la nivel global, de marca dbrand.

Razer Skins vor fi disponibile pentru console video, laptopuri și dispozitive portabile. Produsele sunt realizate cu vinil de calitate, marca 3M.

Mai precis, clienții vor putea comanda skin-uri pentru Steam Deck, PlayStation 5, Xbox Series X/S, laptopuri Blade și MacBook-uri Apple. Modele pentru Nintendo Switch vor fi incluse în ofertă în viitorul apropiat.

Citește și: Un gamer susține că o pereche de căști Razer Kraken i-a salvat viața

Razer susține că skin-urile sale protejează dispozitivele de zgârieturi și în cazul unor lovituri ușoare. Mai mult, acestea rezistă la temperaturi extreme. Prețurile sunt cuprinse între 30 de dolari (cele pentru dispozitive mobile de gaming precum Edge) și 65 de dolari (cele pentru laptopuri și console).

Razer
Compania oferă skin-uri pentru toate gusturile.

Clienții din SUA și Canada pot deja comanda pe site-ul companiei noile produse. Skin-urile vor fi disponibile în regiuni din Asia-Pacific și Europa mai târziu.

Pe site-ul companiei este disponibil și un clip video care le arată clienților cum se aplică acasă skin-urile.

Sursa: Razer

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

Urmărește Go4Games.ro pe Google News