Recompensa neobișnuită oferită de un nou joc de pe Steam. Ce primesc cei care îl termină în 2 ore

Autor: Adrian Popa | 25.07.2022
Recompensa neobișnuită oferită de un nou joc de pe Steam. Ce primesc cei care îl termină în 2 ore
Foto: Steam

Dezvoltatorii de jocuri video nu duc lipsă de creativitate, iar pe platforma Steam găsim titluri care mai de care mai interesante sau neobișnuite. Am scris recent despre Ravenous Devils, în care jucătorii „ucid” oameni și îi gătesc. Acum, un nou titlu, numit Refund Me If You Can, le oferă jucătorilor o recompensă interesantă.

Cei care termină jocul în mai puțin de două ore primesc banii dați pe el înapoi.

Titlul este unul horror. În Refund Me If You Can jucătorii sunt prinși într-un labirint cu un monstru care îi urmărește.

După cum se știe, jocurile pot fi returnate pe Steam în primele două ore după achiziție, iar jucătorii primesc banii înapoi. În cazul Refund Me If You Can, diferența este că utilizatorii pot alege să joace mai târziu, atunci când au timp sau chef, fără a pierde posibilitatea de a-și recupera banii.

Citește și: În ciuda unei ușoare creșteri, Windows 11 nu este preferatul utilizatorilor Steam

Dezvoltatorul Sungame Studio precizează că doar prima tentativă este luată în calcul. Progresul nu poate fi salvat la un anumit punct și apoi reluată acțiunea după o pauză. Cei care încep să joace imediat după achiziție și acceptă provocarea trebuie să fie de acord cu faptul că nu vor cere restituirea banilor în primele două ore, înainte de finalizarea jocului.

Pentru a reuși să îndeplinească obiectivul, utilizatorii sunt sfătuiți de studio să nu stea nemișcați mai mult de 45 de secunde.

Chiar dacă nu reușesc să termine jocul în două ore, jucătorii nu vor fi prea dezamăgiți. Refund Me If You Can costă doar 3,99 dolari, un preț destul de mic.

Jocul are review-uri în mare parte pozitive pe Steam. Pe YouTube au apărut deja clipuri video ale unor jucători care au terminat titlul în mai puțin de două ore. În cazul de mai jos cineva a terminat jocul în mai puțin de o oră:

Urmărește Go4Games.ro pe Google News