Replici de agățat din jocuri video pe care nu ar trebui să le folosești

Autor: Alex Manole | 11.01.2021
Replici de agățat din jocuri video pe care nu ar trebui să le folosești
Foto: captură de ecran

Sunt oameni care susțin că găsirea unor replici de agățat bune este o artă, așa că nu e de mirare că multe jocuri video includ formulări nu tocmai fericite.

Astfel, gamerii care doresc să cucerească persoana de care se simt atrași ar trebui să caute inspirația în altă parte.

Replicile de agățat nu lipsesc din jocurile video. Le putem găsi în titluri cunoscute, precum GTA 5, The Witcher 3 sau Mass Effect 3.

Dacă unele dintre ele sunt simple clișee nevinovate, în alte cazuri expresiile alese sunt de-a dreptul jenante.

Iată o selecție de replici de agățat din jocuri pe care vă recomandăm să nu le folosiți:

„Miroși frumos la această înmormântare” – replică folosită de Geralt pentru a o cuceri pe vrăjitoarea Yennefer în The Witcher 3.

Citește și: TOP 5: Distopii din jocuri video care au cele mai mari șanse să se întâmple pe Pământ. Poziția Cyberpunk 2077 în clasament

„Am această mare armă la mine acasă pe care aș dori să ți-o arăt” – Garrus folosește această expresie pentru a impresiona o doamnă într-un bar în Mass Effect 3: Citadel.

„Am avut ceva mai multe gânduri impure decât de obicei” – John Hancock către o femeie, în Fallout 4.

„De ce nu te duci să îți cumperi ceva drăguț?” – clișeul folosit de Trevor Phillips în GTA 5 după ce îi dă unei femei „uriașa” sumă de… 7 dolari. „Am spus ceva drăguț, nu scump”, a continuat Philips, când a văzut dezamăgirea de pe fața ei.

„A trebuit să îndur o jumătate de viață fără tine” – este replica „ieftină” folosită de Vlodimir von Everec pentru a o cuceri o doamnă în The Witcher 3 Hearts of Stone.

„Ei bine, dacă te întorci întreg poate că te voi lăsa să mă percheziționezi până la piele” – este replica folosită de Doctor Naomi pentru a-l întărâta pe Snake în Metal Gear Solid.

Sursa: SVG

Urmărește Go4Games.ro pe Google News