Biomutant – imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 30.11.2017
Biomutant - imagini noi

THQ Nordic a lansat o serie de imagini noi din Biomutant, action RPG-ul open world dezvoltat de studioul Experiment 101 (atât studioul, format din foşti membri ai echipei de la Avalanche Studios, cât şi proprietatea intelectuală Biomutant au fost recent achiziţionate de THQ Nordic). Noile imagini pot fi admirate în galeria de mai jos.

Biomutant este un action RPG open world, prezentat sub forma unei fabule kung fu, în care jucătorii vor putea intra în pielea unui erou mai puţin obişnuit: un rozător practicant de arte marţiale. Acesta va putea deveni un veritabil erou în lumea sa postapocaliptică, urmând să aibă posibilitatea de a utiliza tot felul de mutaţii, proteze bionice sau arme ieşite din comun, precum ghiare, aripi sau chiar picioare robotice.

Confruntările din Biomutant se vor desfăşura în timp real, cu posibilitatea de a combina mai multe stiluri: lupta de proximitate, armele de foc şi abilităţile speciale. Eroul îşi va putea confecţiona proprii roboţi, pe care îi va putea folosi drept aliaţi în luptă, şi va putea să piloteze o sumedenie de vehicule, precum roboţi de tip mech, jetski-uri, baloane sau chiar un o farfurie zburătoare.

Biomutant urmează să fie lansat în 2018, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Biomutant

BiomutantBiomutant

BiomutantBiomutant

BiomutantBiomutant

Urmărește Go4Games.ro pe Google News