Biomutant la Gamescom 2018: amânare, trailer, gameplay şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2018
Biomutant la Gamescom 2018: amânare, trailer, gameplay şi imagini noi

Biomutant a jucat un rol important în cadrul standului THQ Nordic de la Gamescom 2018, jocul noului studio Experiment 101 (format din foşti membri ai echipei de la Avalanche Studios) beneficiind de o prezentare extinsă susţinută pe ecranele gigantice ale standului.

În continuare puteţi admira cel mai nou trailer pentru Biomutant, precum şi două secvenţe de gameplay din joc. Din păcate, publisher-ul a luat decizia de a amâna lansarea jocului până în vara anului viitor, oferindu-le astfel producătorilor mai mult timp pentru a finaliza şi finisa Biomutant.

Biomutant este un action RPG open world, prezentat sub forma unei fabule kung fu, în care jucătorii vor putea intra în pielea unui erou mai puţin obişnuit: un rozător practicant de arte marţiale. Acesta va putea deveni un veritabil erou în lumea sa postapocaliptică, urmând să aibă posibilitatea de a utiliza tot felul de mutaţii, proteze bionice sau arme ieşite din comun, precum ghiare, aripi sau chiar picioare robotice.

Confruntările din Biomutant se vor desfăşura în timp real, cu posibilitatea de a combina mai multe stiluri: lupta de proximitate, armele de foc şi abilităţile speciale. Eroul îşi va putea confecţiona proprii roboţi, pe care îi va putea folosi drept aliaţi în luptă, şi va putea să piloteze o sumedenie de vehicule, precum roboţi de tip mech, jetski-uri, baloane sau chiar un o farfurie zburătoare.

Biomutant urmează să fie lansat în vara lui 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Biomutant

BiomutantBiomutant

BiomutantBiomutant

BiomutantBiomutant

Urmărește Go4Games.ro pe Google News