Blizzard confirmă că va aduce noutăţi în universul Diablo la BlizzCon

Autor: Cosmin Aionita | 18.10.2018
Blizzard confirmă că va aduce noutăţi în universul Diablo la BlizzCon

În urma zvonurilor legate de eventuala dezvăluire a celui de-al patrulea joc al seriei Diablo la BlizzCon 2018 (zvonuri pornite pe “canal oficial” de acest clip), Blizzard Entertainment au publicat o informare pe site-ul oficial Diablo III, cu intenţia de a tempera aşteptările fanilor înrăiţi ai seriei.

Astfel, deşi cei de la Blizzard reafirmă că mai multe echipe din cadrul companiei lucrează la multiple proiecte legate de universul Diablo, nu toate urmează să fie dezvăluite în toamna acestui an, la ediţia 2018 a convenţiei BlizzCon. Chiar şi în aceste condiţii, a fost reconfirmat faptul că, într-adevăr, BlizzCon-ului din acest an va aduce noutăţi oficiale despre Diablo.

Cu alte cuvinte, îndrăznim să afirmăm că Blizzard Entertainment nu doreşte (încă) să creeze entuziasm în jurul unui eventual Diablo 4, anunţurile pregătite pentru BlizzCon 2018 fiind de proporţii ceva mai reduse. Poate o ediţie remasterizată a clasicului Diablo II, poate un nou expansion pentru Diablo III sau poate o reconfirmare a parteneriatului cu Netflix pentru realizarea unei serii animate Diablo?

BlizzCon 2018 va debuta pe 2 noiembrie 2018, data aleasă de Blizzard Entertainment şi pentru lansarea pachetului Diablo III: Eternal Collection pentru Nintendo Switch.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News