Bloodborne a fost finalizat – iată trailer-ul de lansare

Autori: Cosmin Aionita, Liviu - Andrei Mihai | 18.03.2015
Bloodborne a fost finalizat – iată trailer-ul de lansare

Sony Computer Entertainment a confirmat că dezvoltarea lui Bloodborne, RPG-ul produs de studiourile From Software şi Sony Studio Japan, a fost finalizată, jocul atingând stadiul gold şi fiind trimis la multiplicat. Cu această ocazie, a fost lansat şi un ultimul trailer, deosebit de generos în privinţa secvenţelor de gameplay, precum şi o serie nouă de imaigini, pe care le puteţi admira mai jos.

Fanii înrăiţi vor recunoaşte imediat asemănările dintre Bloodborne şi celelalte titluri ale studioului From Software: Demon’s Souls (lansat în exclusivitate pentru PlayStation 3) şi seria Dark Souls (ale cărei titluri sunt disponibile pe PC, Xbox 360 şi PlayStation 3, iar în curând pe noile PlayStation 4 şi Xbox One). În plus, în Bloodborne, eroii vor putea purta şi folosi arme de foc pentru a-şi elimina inamicii.

Bloodborne va beneficia şi de Chalice Dungeons, niveluri subterane generate aleatoriu cu un grad imens de rejucabilitate. Aceste dungeon-uri vor diferi de la jucător la jucător, producătorii lăudându-se că doi eroi nu vor putea beneficia de aceeaşi configuraţie a dungeon-ului. Totuşi, având în vedere că atât monştrii întâlniţi, precum şi boşii şi dificultatea per ansamblu vor diferi de la un dungeon la altul, jucătorii îşi pot invita prietenii pentru a parcurge împreună aceste niveluri generate aleatoriu.

Bloodborne va fi lansat pe 25 martie 2015, exclusiv pentru PlayStation 4.

Bloodborne

BloodborneBloodborne

BloodborneBloodborne

Bloodborne

Urmărește Go4Games.ro pe Google News