Bloodborne – Sony dezvăluie expansion-ul The Old Hunters

Autor: Cosmin Aionita | 15.09.2015
Bloodborne – Sony dezvăluie expansion-ul The Old Hunters

În această primăvară, cu ocazia depăşirii unui milion de exemplare vândute, Sony a confirmat că Bloodborne urmează să primească un expansion pack. Iată că în cadrul Tokyo Game Show 2015, japonezii şi-au îndreptat din nou atenţia către action RPG-ul celor de la From Software, dezvăluind primele detalii despre acest expansion, precum şi faptul că Bloodborne a trecut de bariera celor două milioane de exemplare comercializate la nivel mondial.

Astfel, expansion pack-ul poate numele The Old Hunters, iar acţiunea se va desfăşura într-o lume de coşmar, bântuită de sufletele foştilor vânători de monştri din Yharnam. Bineînţeles, nu vor lipsi locaţiile noi, armele noi (cum vă sună un Bowblade?) şi inamicii noi (cum ar fi boss-ul Ludwig).

Expansion-ul The Old Hunters va fi lansat în format digital, sub forma de DLC, pe 24 noiembrie 2015, la un preţ echivalent cu 14,99€ / 11,99£. Alternativ, începând din luna decembrie, Bloodborne împreună cu noul expansion vor fi disponibile pe acelaşi disc, în Bloodborne: The Old Hunters Edition.

Bloodborne The Old Hunters

Bloodborne The Old HuntersBloodborne The Old Hunters

Bloodborne The Old Hunters

Bloodborne The Old Hunters

Urmărește Go4Games.ro pe Google News