Bloodborne va primi un expansion pack

Autor: Cosmin Aionita | 22.05.2015
Bloodborne va primi un expansion pack

Bloodborne a fost unul dintre cele mai de succes jocuri ale începutului lui 2015. Lansat în luna martie, RPG-ul produs de From Software în colaborare cu studioul Sony Japan a înregistrat vânzări foarte bune, fiind comercializat în peste 1 milion de exemplare pe plan global, dar s-a bucurat şi de aprecierea criticilor de specialitate, cu o medie a review-urilor de 92 conform Metacritic.

Evident, un asemenea succes nu putea trece neobservat, Shuhei Yoshida, preşedintele Sony Worldwide Studios, confirmând prin intermediul contului său de Twitter că Bloodborne va beneficia de un expansion pack. Conform anunţului lui Yoshida, mai multe detalii despre acest expansion vor fi anunţate mai târziu în cursul acestui an (E3 2015? Gamescom 2015? Paris Games Week?).

Lansarea unui expansion pentru Bloodborne nu ar fi o noutate pentru echipa de la From Software, precedentele lor titluri – Dark Souls şi Dark Souls 2 având parte, fiecare, de pachete consistente de conţinut suplimentar (primul joc al seriei a beneficiat de expansion-ul Artorias of the Abyss, în timp ce Dark Souls 2 a primit trei DLC-uri: Crown of the Sunken King, Crown of the Old Iron King şi Crown of the Ivory King).

Bloodborne este disponibil exclusiv pentru PlayStation 4.

Bloodborne

Urmărește Go4Games.ro pe Google News