Când apare Mortal Shell, jocul inspirat din nemiloasa serie Dark Souls

Autor: Cosmin Aionita | 06.08.2020
Când apare Mortal Shell, jocul inspirat din nemiloasa serie Dark Souls

Playstack și studioul Cold Symmetry au dezvăluit când apare Mortal Shell, un joc ce ar trebui să fie pe placul genului “soulsborne” consacrat de seria Dark Souls și Bloodborne. Astfel, posesorii de PlayStation 4 sau Xbox One, precum și gamerii de PC se vor putea bucura de Mortal Shell începând cu 18 august 2020. Cu această ocazie, a fost lansat și un nou trailer, pe care îl puteți urmări în continuare.

Dark Souls cu noutăți

Spre deosebire însă de Dark Souls, Mortal Shell promite o abordare ușor diferită a genului, jucătorii urmând să poată poseda aceste “Mortal Shells”, corpuri ale inamicilor deja doborâți, fiecare cu propriile abilități, skill-uri și upgrade-uri pentru arme.

Campania din Mortal Shell promite să fie neliniară, jucătorii urmând să aibă libertatea de a alege ordinea în care vor explora locațiile variate din joc, precum mlaștini, o catedrală imensă construită din obsidian sau o criptă înghețată, plasată în interiorul unui munte. Evident, în această călătorie, veți avea de înfruntat tot felul de inamici, de la cei capabili să stârnească mila și până la adversari cu adevărat grotești.

Luptele din Mortal Shell promit să fie dificile și foarte strategice, cu obișnuitele mecanici de parere și contraatac. Nu vor lipsi nici upgrade-urile pentru arme, precum îmbibarea lamei sabiei în acid sau augmentarea supranaturală a acesteia cu ajutorul magiei negre. De altfel, în trailer-ul de mai sus, puteți admira în premiera una dintre armele ranged din joc: Ballistazooka.

Când apare Mortal Shell

A avut parte de un Beta popular

Versiunea Beta a jocului Mortal Shell a fost deja încercată de peste 350000 de jucători, iar feedback-ul oferit de aceștia către producători a fost folosit pentru a finisa experiența finală de joc.

Când apare, pe 18 august 2020, Mortal Shell va fi disponibil, în format digital, pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One, precum și pentru PC, prin intermediul Epic Games Store, la un preț echivalent cu 29,99€. Jocul își va face apariția și pe Steam mai târziu în 2021.

Când apare Mortal Shell

Sursa: Playstack

Urmărește Go4Games.ro pe Google News