CD Projekt a dezvăluit remake-ului primului joc The Witcher

Autor: Cosmin Aionita | 27.10.2022
CD Projekt a dezvăluit remake-ului primului joc The Witcher
Foto: CD Projekt RED

După ce a anunțat câteva dintre planurile de viitor ale companiei în privința seriilor The Witcher și Cyberpunk, CD Projekt RED a venit cu detalii suplimentare, dezvăluind unul dintre proiectele cunoscute până acum sub numele de cod Canis Majoris. Este vorba despre remake-ului primului The Witcher, realizat de această dată în parteneriat cu studioul polonez Fool’s Theory. Jocul va fi construit cu ajutorul motorului grafic Unreal Engine 5.

Conform anunțului oferit de publisher, cei implicați în proiect își doresc ca jocul să fie făcut ca la carte, așadar îi roagă pe fani să aibă răbdare: va mai dura ceva vreme până când vor fi făcute publice alte detalii despre acest remake The Witcher.

Adam Badowski, conducătorul studioului CD Projekt RED, a adăugat:

The Witcher este jocul care a pornit totul pentru noi, la CD Projekt RED. A fost primul joc pe care l-am dezvoltat și un moment important pentru noi la acea vreme. Revenirea la joc și reconstruirea sa pentru următoarea generație de gameri este la fel de importantă, poate chiar mai importantă. Colaborarea cu Fool’s Theory este la fel de entuziasmantă, unii dintre membrii studioului fiind implicați și în realizarea jocurilor The Witcher. Cunosc foarte bine materialul sursă, sunt conștienți de cât de mult au așteptat gamerii realizarea acestui remake și știu cum să facă jocuri incredibile și ambițioase. Și, chiar dacă va mai dura ceva timp până când vom fi pregătiți să oferim mai multe detalii despre joc, sunt sigur că așteptarea va merita.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News