CD Projekt oferă explicații legate de starea dezamăgitoare în care a fost lansat Cyberpunk 2077. Când vor fi corectate problemele jocului

Autor: Cosmin Aionita | 14.01.2021
CD Projekt oferă explicații legate de starea dezamăgitoare în care a fost lansat Cyberpunk 2077. Când vor fi corectate problemele jocului
Foto: CD Projekt RED

Odată cu trecerea sărbătorilor de iarnă și intrarea în noul an, cei de la CD Projekt RED au considerat necesară oferirea câtova explicații referitoare la starea dezamăgitoare în care a fost lansat jocul Cyberpunk 2077, în special edițiile sale pentru console (versiunea pentru PlayStation 4 a fost retrasă de pe PlayStation Store).

Astfel, Marcin Iwinski, cofondator al CD Projekt, și-a asumat răspunderea filmând un clip în care sunt oferite explicații referitoare la motivele ce au dus către această situație deloc plăcută legată de Cyberpunk 2077, limitările impuse de hardware-ul depășit caracteristic consolelor PlayStation 4 și Xbox One, dar și deciziile pripite ale conducerii companiei fiind menționate.

Conform spuselor lui Iwinski, CD Projekt RED va face toate eforturile pentru a rezolva majoritatea problemelor legate de Cyberpunk 2077, mai multe update-uri și patch-uri fiind planificate pentru următoarea perioadă.

Ediția next-gen va sosi abia în toamna acestui an

De altfel, studioul polonez a prezentat și un plan al update-urilor și conținutului suplimentar pe care Cyberpunk 2077 urmează să le primească în cursul acestui an: patch-urile v1.1 și v1.2, așteptate în primele luni din 2021, vor fi urmate de o perioadă în care vor fi aplicate atât fix-uri, cât și update-uri de conținut și DLC-uri gratuite.

În fine, toamna lui 2021 ar trebui să aducă, în sfârșit, upgrade-ul pentru edițiile next-gen de Cyberpunk 2077 pentru consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

Lansat pe 10 decembrie 2020 pentru PlayStation 4, Xbox One, PC și Google Stadia, Cyberpunk 2077 s-a bucurat de o primire relativ călduroasă în privința versiunii sale pentru PC (review-ul nostru poate fi găsit aici), însă nici această ediție nu era lipsită de probleme. În schimb, variantele pentru console s-au dovedit aproape de nejucat pe modelele inițiale de PlayStation 4 și Xbox One, Sony luând decizia de a elimina jocul din propriul magazin digital, în timp ce CD Projekt a încurajat posesorii jocului să-și ceară banii înapoi.

Cyberpunk 2077 explicații

Sursa: CD Projekt RED

Urmărește Go4Games.ro pe Google News