Ce locuri și peisaje noi vom vizita în Diablo IV

Autor: Cosmin Aionita | 06.04.2022
Ce locuri și peisaje noi vom vizita în Diablo IV

Blizzard Entertainment a publicat update-ul trimestrial legat de progresul in ceea ce privește dezvoltarea jocului Diablo IV, pe care îl puteți găsi, în versiunea sa completă, pe site-ul oficial al companiei. Mai important este că, în cadrul acestei actualizări, s-au “strecurat” și câteva secvențe de gameplay noi, ce prezintă unele dintre locurile din Sanctuary pe care le vom putea vizita în Diablo IV.

De asemenea, avem parte de un update vizual în ceea ce privește înregistrarea anumitor efecte sonore ce-și vor face apariția în Diablo IV. În clipurile de mai jos, îi puteți urmări pe inginerii de sunet din Blizzard Entertainment cum creează și înregistrează aceste efecte sonore, atât în studio, cât și “pe teren”.

Răul suprem se întoarce

Povestea din Diablo IV o va avea în prim plan pe Lilith, fiica maleficului Mephisto, lordul urii, acest al patrulea titlu numerotat propunându-și să se întoarcă la stilul artistic sumbru, întunecat și înfricoșător caracteristic primelor două jocuri ale seriei. Elementele caracteristice titlurilor Diablo nu vor lipsi, precum luptele viscerale, monștrii numeroși și variați, cursa continuă pentru echipament și loot din ce în ce mai performant sau dungeon-urile generate aleatoriu.

Ca noutate însă, întreaga hartă a tărâmului Sanctuary va fi disponibilă în Diablo IV, jucătorii urmând să o poată traversa de la un capăt la celălalt fără să aibă parte de vreun ecran de loading. Astfel, regiuni cunoscute și îndrăgite de fanii seriei, precum deșertul Kejhistan sau pădurile Scosglen își vor face apariția în Diablo IV, iar pentru traversarea lor mai rapidă, jucătorii vor putea apela și la cai, pe care îi vor putea personaliza. De asemenea, pentru prima oară în istoria seriei Diablo, această lume de joc va fi “shared” cu alți jucători din lumea întreagă, existând posibilitatea ca grupuri de eroi să se întâlnească între ele, să colaboreze pentru a depăși amenințări de proporții sau să se confrunte în lupte PvP. Vor fi păstrate modurile single player, precum și multiplayer-ul co-op.

Dintre clasele de eroi ce vor fi incluse în Diablo IV, Blizzard Entertainment a prezentat momentan doar barbarul, vrăjitoarea, druidul și rogue. Toate acestea vor fi foarte personalizabile, atât prin intermediul arborelui de abilități caracteristice fiecărei clase, cât și grație sistemului de loot foarte complex, din care nu vor lipsi runele, obiectele legendare și seturile de item-uri atât de râvnite de jucători.

Din păcate, conform celor mai recente informații oferite de Blizzard Entertainment, Diablo IV nu va fi lansat nici în 2022, jocul fiind anunțat, în 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: Blizzard Entertainment

Urmărește Go4Games.ro pe Google News