Cei care cumpără GeForce RTX vor primi Diablo IV. Server Slam-ul din weekend va include suport pentru DLSS 3

Autor: Cosmin Aionita | 10.05.2023
Cei care cumpără GeForce RTX vor primi Diablo IV. Server Slam-ul din weekend va include suport pentru DLSS 3
Foto: NVIDIA

În acest weekend, în perioada 12 – 14 mai, Blizzard Entertainment va susține testul Diablo IV Server Slam, ultima șansă pentru gameri să încerce noul titlu action RPG înainte de lansarea acestuia din iunie. De asemenea, va fi prima ocazie pentru ca jucătorii să observe diferența de performanță pe care o promite implementarea tehnologiei DLSS 3 în joc. Nu în ultimul rând, pentru a celebra lansarea lui Diablo IV, programată pentru 6 iunie, NVIDIA va oferi jocul în cadrul unui nou bundle: Diablo IV GeForce RTX seria 40 Bundle.

GeForce RTX și Diablo IV fac pereche

Blizzard Entertainment și NVIDIA și-au unit forțele pentru a aduce cele mai noi tehnologii în Diablo IV: performanța va putea fi sporită cu ajutorul NVIDIA DLSS 3, iar timpul de răspuns îmbunătățit cu NVIDIA Reflex. De asemenea, jucătorii se vor putea bucura de Ray Tracing în Diablo IV, acesta urmând să fie adăugat prin intermediul unui update post-lansare.

În cadrul sesiunii de testare Server Slam din acest weekend, gamerii vor putea vedea ce îi așteaptă la lansarea Diablo IV cu DLSS 3! Ca urmare a unui Open Beta cu DLSS 2 de succes, Blizzard invită gamerii să testeze serverele în Diablo IV Server Slam, care va avea loc între 12 și 14 mai. Pe partea tehnică, Server Slam va include suport pentru NVIDIA DLSS 3, permițând gamerilor cu GeForce RTX seria 40 să distrugă forțele răului la cel mai mare număr de cadre pe secundă.

Diablo IV se lansează oficial pe 6 iunie 2023.

Cumpără GeForce RTX și primești Diablo IV

Pentru a marca lansarea jocului Diablo IV, NVIDIA a lansat Bundle Diablo IV GeForce RTX seria 40, disponibil de acum și până pe 13 iunie. Astfel, la achiziția unei plăci video GeForce RTX 4070, 4070 Ti, 4080 sau 4090, sau a unui sistem cu una dintre aceste plăci de la anumite magazine partenere, gamerii vor primi un exemplar digital (Battle.net) al jocului Diablo IV. Mai mult, vor fi incluse și următoarele bonusuri:

  • Light-Bearer Mount și Caparison of Faith Armor
  • Diablo III Inarius Wings și Inarius Murloc Pet
  • World of Warcraft Amalgam Rage Mount
  • Diablo Immortal Umber Winged Darkness Cosmetics Set
Diablo GeForce
Foto: NVIDIA

Mai multe jocuri cu DLSS

Adopția DLSS continuă, noi titluri fiind lansate cu suport pentru această tehnologie:

  • Fobia – St. Dinfna Hotel (DLSS 2, disponibil acum)
  • No One Survived (DLSS 2, disponibil acum)
  • Someday You’ll Return: Director’s Cut (DLSS 2, disponibil acum)

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News