Cum puteți obține gratuit jocul The Witcher III pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 17.06.2020
Cum puteți obține gratuit jocul The Witcher III pentru PC
Foto: CD Projekt

CD Projekt face o nouă surpriză fanilor platformei GOG (Good Old Games). Mai exact, toți cei care aleg să-și conecteze celelalte platforme de gaming (PlayStation Network, Xbox Live, Steam, Epic Games Store) la clientul GOG Galaxy 2.0, și dețin deja un exemplar al RPG-ului The Witcher III pentru una dintre aceste plaforme, vor primi gratuit jocul The Witcher III și pe GOG.

Mai exact, dacă, spre exemplu, aveați The Witcher III achiziționat de pe PlayStation Store pentru consola PlayStation 4, vă puteți sincroniza conturile de PSN și GOG prin intermediul clientului GOG Galaxy 2.0 și veți primi The Witcher III și pentru PC, prin intermediul GOG. La fel și în cazurile jocului deținut pe Xbox One sau pe alte servicii de distribuție digitală de pe PC, cum ar fi Steam sau Epic Games Store.

Mai mult, dacă dețineți The Witcher III: Game of The Year Edition (pachetul ce include și cele două expansion pack-uri Hearts of Stone și Blood and Wine) pe una dintre platformele menționate mai sus și alegeți să vă conectați respectivele conturi la clientul GOG Galaxy 2.0, veți primi gratuit tot ediția completă The Witcher III: Game of The Year Edition pe GOG.

Nu în ultimul rând, este bine de știut că edițiile The Witcher III oferite de GOG sunt DRM-Free, fără niciun fel de protecție, deci le puteți “muta” și juca pe oricâte computere doriți.

Dacă dețineați deja The Witcher III atât pe GOG, cât și pe una dintre platformele amintite mai devreme, prin sincronizarea acestor conturi cu GOG Galaxy 2.0, veți primi încă un cod de The Witcher III pentru GOG, pe care îl puteți oferi cadou altcuiva.

Aplicație ce interconectează toate platformele de gaming majore

Clientul GOG Galaxy 2.0 este o aplicație ce permite utilizatorilor să-și interconecteze majoritatea platformelor de gaming, pentru a-și găsi toate jocurile și prietenii într-un singur loc. De aici, jocurile de PC sau console pot fi gestionate și organizate într-o singură bibliotecă, se pot lansa direct toate titlurile de PC și se poate monitoriza progresul și achievement-urile sau trofeele deblicate în aceste jocuri, indiferent de platformă.

Puteți descărca clientul GOG Galaxy 2.0 de aici. Oferta prin intermediul căreia puteți obține jocul The Witcher III gratuit prin intermediul acestei aplicații, dacă îl dețineți deja pe altă platformă, va fi valabilă până pe 23 iunie 2020.

Din păcate, promoția nu este valabilă și pentru cei care dețin The Witcher III pe Nintendo Switch, platforma online a celor de la Nintendo nefiind compatibilă cu GOG Galaxy 2.0.

Sursa: GOG.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News
Comentarii