Cyberpunk 2077 a revenit pe PlayStation Store. Ce recomandări fac producătorii

Autor: Cosmin Aionita | 22.06.2021
Cyberpunk 2077 a revenit pe PlayStation Store. Ce recomandări fac producătorii
Foto: CD Projekt RED

La doar câteva zile după lansarea jocului din iarna anului trecut, Sony a luat decizia de a elimina Cyberpunk 2077 de pe PlayStation Store, din cauza stării evident nefinisate în care fusese livrat jocul celor de la CD Projekt RED. Iar această stare s-a perpetuat pe parcursul a nu mai puțin de șase luni de zile, interval pe care producătorul polonez l-a avut pentru a corecta nenumăratele bug-uri din Cyberpunk 2077.

Iată că, jumătate de an mai târziu, Sony a aprobat revenirea jocului Cyberpunk 2077 pe PlayStation Store, permițând din nou utilizatorilor de console PS4 și PS5 să achiziționeze acest joc, cu unele mențiuni speciale. Pe scurt, atât Sony Interactive Entertainment, cât și CD Projekt RED avertizează jucătorii că achiziționarea jocului pentru ediția non-Pro de PlayStation 4 nu este recomandată. Costul ediției digitale, relistate pe PlayStation Store, a jocului Cyberpunk 2077 pentru PS4 este de 239,90 lei.

În starea sa actuală, în ciuda numeroaselor update-uri primite din momentul lansării și până acum, Cyberpunk 2077 încă întâmpină numeroase probleme pe aceste modele de console PS4, fiind recomandată rularea sa doar pe PlayStation 4 Pro sau PlayStation 5.

Update-ul next-gen pentru PS5 încă se lasă așteptat

Mai mult, CD Projekt RED reiterează faptul că Cyberpunk 2077 urmează să primească un update next-gen în a doua jumătate a acestui an, ce va optimiza jocul pentru PlayStation 5 (momentan, această consolă rulează doar ediția de PS4 a jocului, prin backwards compatibility).

Cyberpunk 2077 este disponibil acum, în ediții pentru PC, Xbox One (ce poate fi rulată și pe Xbox Series X|S) și PlayStation 4 (ce poate fi rulată și pe PS5).

Sursa: PlayStation Europe Facebook, CD Projekt RED Facebook

Urmărește Go4Games.ro pe Google News