Cyberpunk 2077 – CD Projekt RED prezintă gameplay din ediția pentru consolele Xbox

Autor: Cosmin Aionita | 18.11.2020
Cyberpunk 2077 – CD Projekt RED prezintă gameplay din ediția pentru consolele Xbox
Foto: CD Projekt RED

În așteptarea celui de-al cincilea episod al Night City Wire, programat pentru mâine seară, CD Projekt RED a publicat un capitol special al acestui stream, prezentând, prin intermediul acestuia, aproximativ zece minute de gameplay din versiunile pentru Xbox One X și Xbox Series X ale jocului Cyberpunk 2077.

Producătorii vor să demonstreze, astfel, că sunt pe cale să depășească problemele ce au iscat ultima amânare a jocului și Cyberpunk 2077 va rula bine și atunci când este rulat pe console, fie ele din generația anterioară (Xbox One X) sau cele recente, abia lansate (Xbox Series X). CD Projekt RED a promis că va urma un clip similar cu gameplay din Cyberpunk 2077 și pentru consolele PlayStation 4 și PlayStation 5.

Ce trebuie știut însă este că, în momentul lansării sale, Cyberpunk 2077 va funcționa pe Xbox Series X (și S) și PlayStation 5 în modul backwards compatibility, noile consule urmând să ruleze, de fapt, versiunile pentru Xbox One, respectiv PlayStation 4 ale jocului. Versiunile native pentru Xbox Series X și PlayStation 5 vor sosi abia în 2021, prin intermediul unor upgrade-uri gratuite.

Un nou episod Night City Wire va fi difuzat mâine seară

Cyberpunk 2077 este pe cale să primească un nou episod al seriei de stream-uri Night City Wire, ce va fi transmis joi, pe 19 noiembrie 2020, cu începere de la 19:00 (ora României), prin intermediul canalului oficial de Twitch al CD Projekt RED.

În acest al cincilea episod de Night City Wire, vor fi oferite mai multe detalii despre Johnny Silverhand, rocker-ul ce va fi interpretat în joc de către actorul Keanu Reeves, dar și despre piesele ce se vor regăsi pe coloana sonoră din Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077 va fi lansat pe 10 decembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC.

Sursa: Cyberpunk 2077 YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News