Cyberpunk 2077 – trailer final înainte de lansare și suport pentru DLSS și Ray Tracing

Autor: Cosmin Aionita | 09.12.2020
Cyberpunk 2077 – trailer final înainte de lansare și suport pentru DLSS și Ray Tracing
Foto: CD Projekt RED

Cu doar o zi rămasă până la apariția oficială a jocului, CD Projekt RED a lansat trailer-ul final pentru Cyberpunk 2077, pe care îl puteți viziona în continuare. De asemenea, NVIDIA a reconfirmat faptul că versiunea pentru PC a jocului va oferi suport pentru tehnologiile RTX și NVIDIA DLSS.

Deși Cyberpunk 2077 se lansează pe 10 decembrie 2020, jocul a sosit deja pentru testare în redacția Go4Games, iar aici puteți citi primele noastre impresii despre cea mai nou creație a celor de la CD Projekt RED.

Ray Tracing și Deep Learning Super Sampling

Jocul promite să fie plin de tehnologie modernă, din care nu vor lipsi umbrele ray-traced, reflexiile ray-traced, iluminarea difuză, iluminarea globală și ocluzia ambientală, împreună cu suportul pentru NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling).

Ray Tracing-ul promite să ofere o grafică de nouă generație ce va face Cyberpunk 2077 să se simtă și să arate mai cinematic și mai imersiv. Umbrele provenite de la lumina soarelui, iluminarea globală, luminile emise de soare, de alte suprafețe, precum și reflexiile vor arăta realist.

Iar DLSS va fi important pentru a juca cu efectele ray tracing activate, oferind o creștere a numărului de cadre pe secundă: rezultatul final este reconstruit cu ajutorul rutinelor AI, păstrând detaliul imaginilor de rezoluție superioară.

Cyberpunk 2077, disponibil și pe platformele de streaming

Cyberpunk 2077 va fi disponibil, de asemenea, și prin intermediul platformelor de game streaming, precum NVIDIA GeForce Now și Google Stadia, ultima recent lansată și în România.

Cei care achiziționează jocul prin intermediul GOG îl vor putea juca și prin streaming, cu ajutorul platformei NVIDIA GeForce Now. Cei care vor opta pentru a juca Cyberpunk prin Google Stadia vor fi nevoiți să achiziționeze jocul separat din magazinul dedicat al celor de la Google.

Mai mult, abonații Founders ai serviciului GeForce Now vor putea beneficia de activarea efectelor RTX chiar și atunci când joacă Cyberpunk 2077 prin streaming.

Cyberpunk 2077 va fi lansat mâine, 10 decembrie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4 (jucabilă și pe PlayStation 5), Xbox One (jucabilă și pe Xbox Series X|S), PC (jucabilă și prin GeForce Now) și Google Stadia.

Sursa: Cyberpunk 2077 YouTube, NVIDIA

Urmărește Go4Games.ro pe Google News