Dark Souls 3 – dată de lansare confirmată… în Japonia

Autor: Cosmin Aionita | 14.09.2015
Dark Souls 3 – dată de lansare confirmată… în Japonia

Bandai Namco a dezvăluit data la care Dark Souls 3 va fi disponibil în Japonia, patria echipei producătoare de la From Software. Astfel, niponii vor putea pune mână pe joc începând cu 24 martie 2016, în versiuni pentru consolele PlayStation 4 şi Xbox One.

Din păcate, zilele în care sunt lansate jocurile în Japonia nu corespund aproape niciodată cu cele din Europa sau America de Nord. Astfel, este posibil ca noi să avem de aşteptat mai mult pentru a primi cel de-al treilea joc al seriei Dark Souls. Spre exemplu, primul titlu al seriei a apărut cu două săptămâni mai devreme în Ţara Soarelui Răsare faţă de restul lumii.

De asemenea, este posibil ca de această dată să avem şi mai mult de aşteptat, pe lângă procesul de traducere a jocului pentru pieţele vestice fiind implicată şi etapa portării jocului pentru PC, ediţie ce se pare că nu va exista în Japonia. Spre exemplu, versiunea pentru PC a lui Dark Souls 2 a întârziat mai mult de o lună faţă de apariţia ediţiilor pentru console.

Dark Souls 3 este produs de aceeaşi echipă de la From Software, responsabili şi pentru Demon’s Souls, Dark Souls, Dark Souls 2, dar şi pentru recentul Bloodborne. Toate aceste jocuri sunt action RPG-uri ce pun accentul pe dificultatea bine dozată, care forţează jucătorul să fie extrem de atent la mediul înconjurător şi la inamici şi să-şi folosească din plin abilităţile pentru a progresa.

Dark Souls 3 este aşteptat în 2016, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Dark Souls 3

Dark Souls 3

Dark Souls 3Dark Souls 3

Dark Souls 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News