Dark Souls 3, eveniment de lansare în România

Autor: Cosmin Aionita | 08.04.2016
Dark Souls 3, eveniment de lansare în România

Publisher-ul Bandai Namco Entertainment Europe anunţă lansarea jocului video Dark Souls III în România, aceasta urmând să fie marcată de un eveniment ce va avea loc marţi, 12 aprilie 2016, orele 19:00, in magazinul Media Galaxy Orhideea din Bucureşti.

În cadrul acestui eveniment de lansare, fanii celui mai recent joc al studioului From Software vor avea parte de numeroase surprize plăcute. Prima dintre acestea se adresează celor care vor să achiziţioneze jocul pe durata evenimentului de lansare: cumpărătorii vor intra automat într-o tombolă ce le poate aduce un ”upgrade” gratuit la ediţia Dark Souls III Prestige. Această ediţie, realizată într-o serie limitată, conţine, pe lângă joc, o statuie de 40 de cm realizată manual, un artbook în format A4, o carcasă metalică, o hartă a lumii de joc imprimată pe suport textil, precum şi coloana sonoră a jocului.

Dark Souls 3

Cei care doresc să încerce Dark Souls III în cadrul evenimentului de lansare, vor avea la dispozitie consolele PlayStation 4 pe care va rula campania single player a jocului. De asemenea, participanţii vor avea şansa de a câştiga mai multe premii, printre care şi ediţii standard ale jocului pentru PlayStation 4.

Mai mult, fanii seriei Dark Souls se pot remarca şi în cadrul unui concurs în care va fi premiat cel mai bun cosplay. Orice participant cu un costum inspirat din universul Dark Souls sau Demon’s Souls va participa automat la concurs, în cadrul căruia, pe baza votului publicului, cel mai bun cosplayer va fi premiat cu o ediţie de colecţie a jocului Dark Souls III pentru Xbox One.

Dezvoltat de studioul japoneze From Software sub atenta supraveghere a creatorului seriei, Hidetaka Miyazaki, Dark Souls III a fost proiectat să îmbunătăţească experienţa de joc din Dark Souls II, fără să renunţe la elementele care au făcut seria celebră: gameplay-ul intuitiv, bazat pe explorare, confruntările cu boşii de nivel, care pun la încercare abilităţile şi gândirea tactică ale jucătorilor, dar şi nivelul de dificultate extrem. Printre noutăţile aduse de această a treia parte a seriei se numără şi partea de multiplayer extinsă, care permite participarea la joc a până la şase persoane.

Dark Souls III va fi lansat pe 12 aprilie 2016, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News