Dark Souls III – trailer final înainte de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 25.03.2016
Dark Souls III - trailer final înainte de lansare

Cu toate că publicul vestic mai are încă de aşteptat până aproape de jumătatea lunii aprilie, gamerii din Japonia au primit deja cel de-al treilea titlu al seriei Dark Souls. Cu ocazia lansării lui Dark Souls III în Ţara Soarelui Răsare, Bandai Namco Entertainment şi studioul From Software au lansat un trailer final pentru acest joc, dezvăluind încă o serie dintre boşii care ne vor scoate peri albi în noul Dark Souls.

Dark Souls III este produs de aceeaşi echipă de la From Software, responsabilă şi pentru Demon’s Souls, Dark Souls, Dark Souls 2, dar şi pentru mai recentul Bloodborne. Toate aceste jocuri sunt action RPG-uri ce pun accentul pe dificultatea bine dozată, care forţează jucătorul să fie extrem de atent la mediul înconjurător şi la inamici şi să-şi folosească din plin abilităţile pentru a progresa.

Dark Souls III va fi lansat în America de Nord şi Europa pe 12 aprilie 2016, în ediţii pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC. Cerinţele de sistem revizuite pentru Dark Souls III pot fi consultate aici.

Dark Souls 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News