Dark Souls: Remastered, dezvăluit în mod oficial

Autor: Cosmin Aionita | 12.01.2018
Dark Souls: Remastered, dezvăluit în mod oficial

Bandai Namco Entertainment invită jucătorii să se întoarcă în periculoasele ţinuturi ale Lordranului în Dark Souls: Remastered, ediţie remasterizată ce va fi lansată pe 25 mai 2018 pentru Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Steam).

Jocul care a definit un gen întreg, devenind un veritabil fenomen la nivel mondial, se întoarce, promiţând grafică high-definition şi un nivel uimitor al detaliilor. Dark Souls: Remastered marchează totodată şi debutul seriei pe o platformă Nintendo, fiind adaptat la experienţa portabilă oferită de Nintendo Switch.

Dezvoltat de studioul From Software, Dark Souls: Remastered le va permite jucătorilor să exploreze străvechile ţinuturi ale Lordranului în primul episod al deosebit de popularei serii de jocuri video. Lumea întunecată din Dark Souls este readusă la viaţă la o rezoluţie 4K (upscaled pe PS4 Pro şi Xbox One X, nativă pe PC) şi un framerate de 60 de cadre pe secundă.

Cei care vor opta pentru versiunea de Nintendo Switch se vor putea bucura de o rezoluţie FullHD 1080p cu 30 de cadre pe secundă în modul de utilizare TV. De la primii paşi timizi şi până la transformarea intr-un adevărat maestru al lumii de joc, jucătorii îşi vor dezvolta personajele într-un mod strategic, pentru a putea învinge oponenţi din ce în ce mai puternici, explorând locaţii bântuite şi adunând o colecţie impresionantă de arme, armuri şi formule magice.

Ascunse în lumea Dark Souls: Remastered se găsesc şi nouă locuri de legământ secrete, care vor permite interacţiunea online. Fiecare jucător va putea decide dacă preferă să colaboreze cu ceilalţi jucători întâlniţi sau să-i înfrunte. Până la şase persoane se vor putea aventura în Dark Souls: Remastered, ajutându-se reciproc sau trădând încrederea celorlalţi. Ediţia Remastered va include şi Artorias of the Abyss, pachetul DLC lansat pentru primul titlu al seriei Dark Souls.

Dark Souls: Remastered va fi lansat pe 25 mai 2018, în versiuni pentru Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Steam). De asemenea, Bandai Namco Entertainment a dezvăluit pachetul Dark Souls Trilogy, ce urmează să-şi facă apariţia pe PlayStation 4, exclusiv în Japonia.

Dark Souls Trilogy

Urmărește Go4Games.ro pe Google News